Μποχωρίδης και Δημήτρης Γουλιέλμος έχουν κανονίσει να συναντηθούν αύριο, με την πλευρά του παίκτη να έχει αποφασίσει να… «σβηστεί» το χρέος που υπάρχει προς αυτήν και να μείνει ελεύθερος από τον Άρη.

Εφόσον επικυρωθεί το «διαζύγιο» οριστικά, στην αυριανή συνάντηση, ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό, ανοίγει για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει εδώ και μέρες, αλλά το θέμα που έχει μείνει ανοικτό με τον Άρη, δεν επιτρέπει να προχωρήσουν οι ανακοινώσεις.

Κάτι τέτοιο, είναι πιθανό να γίνει ακόμα και αύριο, καθώς φαίνεται ότι πλέον Μποχωρίδης και Άρης έχουν συμφωνήσει και το μόνο που μένει, είναι το τυπικό κομμάτι, για να μείνει ελεύθερος.

Πηγή: Επικυρώνεται το «διαζύγιο» Άρη-Μποχωρίδη | SDNA

Οπότε , αν ισχύει και το γεγονός πως ο Καββαδάς ήταν στα γραφεία σήμερα , η διαπραγμάτευση έκλεισε , με τον Καββαδά να υπογράφει τον διακανονισμό ( ή την εξόφληση ) , τον Μποχωρίδη να σβήνει τα χρέη και εμάς να ψάχνουμε Έλληνα ( με το ποσό από το συμβόλαιο του Μποχωρίδη στο μπάτζετ και πάλι ).

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Jose

Εάν πάντως κατάφερε ο Γουιλι να υπογραψουν εξόφληση και Μποχωριδης και Καββαδίας τη θεωρώ εξαιρετική τη διαπραγμάτευση.

loukmosh

Πραγματικά όμως. Αυτό θα πρέπει να του το αναγνωρισουμε.

loukmosh

Ελπίζω ο Έλληνας να είναι ο Datome και όχι ο μισθοφόρος.

O_Betatzis
O_Betatzis

Αν κάποιος είναι κερδισμένος από την εξέλιξη αυτή είναι ο Λευτέρης. Και επειδή το αξίζει και βοήθησε την ομάδα χαλάλι του. Θέλω να πιστεύω ότι εκτιμάει ότι η ομάδα δε στάθηκε εμπόδιο και τον ελευθέρωσε για φράγκο δίφραγκα. Εμείς πάλι έχουμε ένα πρόβλημα λιγοτερο ή και δύο.

Kostaris16
Kostaris16

Επειδη ολοι γνωριζουμε την κατασταση ενα πραμα απλο θα γραψω. Σε αυτα τα μπατζετ κλεινεις παιχτη με μικρες δυνατοτητες. Αν σου βγει κανεις το σταυρο σου αν οχι κλεινεις αλλον και ξανακανεις τον σταυρο σου. Στα βιντεο ολοι φαινονται κομπε Μπραιαντ τουλαχιστον.

Ruben2501

Για το γεγονός ότι ξεκατινιαστηκαμε στα ραδιόφωνα με 1 δικο μας παιδί και μιλούσαμε για διαπραγματεύσεις και buy out και τελικά τον αφήσαμε μόνο με τα χρωστούμενα που ούτως ή άλλως αυτό ήθελε ο Μποχωριδης και ο κακός μάνατζερ του θα πει κανείς κάτι; Ή είναι άλλη μια επιτυχία της διοίκησης και δε το κατάλαβα; κι ο άλλος από πάνω λέει να εκτιμήσει ο Λευτέρης ότι του ανοίξαμε το δρομο… ρε τι διαβάζουμε….

Jim Patras

Δυσάρεστο να χάνεις τον μοναδικό ποιοτικό Έλληνα που είχε απομείνει..Η ευθύνη βαραίνει τον ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε.
Για τα υπόλοιπα τοποθετήθηκα προχθές πάντως δεν βρίσκω κάποιον λόγο για να είμαστε βασιλικότεροι του βασιλέως..

Sam Vincent

Είναι πολύ δυσάρεστο αλλά η ευθύνη για να είμαστε ακριβοδίκαιοι δεν βαραίνει μόνο τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ .Δεν μόνο φταίει αυτός για την οικ. κατάσταση της . Αυτός βαρύνεται αποκλειστικά για τους χειρισμούς όπου τα περιθώρια του ήταν ελάχιστα . Δεν μπορώ να του χρεώσω το γεγονός πως δεν έχει τα απαραίτητα χρήματα να άρει το μπαν σε μια μέρα και να φτιάξει ομάδα του 1,5 εκ για να κρατήσει τον Λευτεράκη .

Jim Patras

Μα δε χρειαζόταν 1,5εκ/μύριο για να αποπληρώσει το χρέος του στον Μπο..Θα μπορούσε να είχε κλέίσει το θέμα από τον Ιούνιο αν δεν επιδείκνυε κωλυσιεργία.Οπότε γενικά δε φταίει,ειδικά όμως φέρει ακέραια την ευθύνη.

Sam Vincent

Πιστεύω πως ο Μπο θεν θέλει να φύγει λόγω οφειλών . Είναι και θέμα φιλοδοξιών και στόχων που πλεον είναι βέβαιος πως η ομάδα μας δεν μπορεί να τον καλύψει . Γιαυτό μιλώ για μπάτζετ 1,5 που ίσως του κάλυπτε τις φιλοδοξίες (καλή ομάδα -Ευρώπη) . Με 500 ακόμα και να πληρώνονταν θα ήταν πρώτος αλλά στο χωριό . Μια χρονιά ακόμη σαν και την περσινή δεν θα την αντέξει .

Jim Patras

Είναι και αυτό σίγουρα..Ωστόσο τοποθετώ σαν 1η αιτία στην λιστά ότι βαρέθηκε τα αλλεπάλληλα κουρέματα..

Sam Vincent

Σίγουρα είναι πολύ σοβαρός λόγος .

Sam Vincent

Ο Ντατόμε των φτωχών μου είναι πολύ πιο συμπαθής από τον Βλάντο αλλά ο δεύτερος είναι κλάσεις καλύτερος παίκτης . Δεν νομίζω όμως πως μπορούμε να μπορούμε να τον προσεγγίσουμε οικονομικά ,ακόμα και αν δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρέη . Ας πάρουμε λοιπόν τον Χάρη για να του χρωστάμε μην μείνει παραπονεμένος .

loukmosh

Διαφωνώ στο κλάσης καλύτερος. Απλά είναι ένα κλικ πάνω.

Όμως ο Γιάννο είναι παίκτης ομάδας και ίσως στον φετινό Άρη δώσει περισσότερα από όσα ο Βλαντο.

kaptsik

Και αν πρόκειται να φέρουμε τους ξένους με τους οποίους πάμε να συμφωνήσουμε η φέρεται ότι έχουμε συμφωνήσει νομίζω ότι ταιριάζει περισσότερο ο Γιαννόπουλος