Ο Κεν Μπράουν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, θα απολογηθεί σήμερα (20/2) στη διοίκηση της ΚΑΕ και το μέλλον του στον Άρη παραμένει αμφίβολο.

Mε την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, θα δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση της ΚΑΕ καθώς ήδη κλήθηκε σε απολογία και μένει να φανεί αν έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα του λάθους του.

Eίναι δεδομένη η τιμωρία του με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, δεν αποκλείεται στην ΚΑΕ να προχωρήσουν και σε ακόμη πιο βαριά τιμωρία.

Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον του παίκτη του Άρη παραμένει αμφίβολο.

Πηγή: Επέστρεψε και απολογείται ο Κεν Μπράουν – PRESSARIS

Για να δούμε πως και αν θα το λύσουμε το πρόβλημα…

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
dim
dim

Μήπως να του ρίξουμε βαρύ πρόστιμο και να του πούμε ότι αν σωθεί η ομάδα θα το ακυρώσουμε! Να έχει έξτρα κίνητρο. Έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι θα τον στείλουμε

O_Betatzis
O_Betatzis

Κεν βάλε 20 πονταλακια στη Ρόδο και από εμένα έχεις και πριμ κέρασμα οπότε θες: οσομπουκο μιλανεζε με πολεντα! Σχωρεμενοι!

καπετάν Κανένας

βρε κέρασε του ένα πανατονε σκέτο από κάνα μπιστρό εκεί σε σας…

O_Betatzis
O_Betatzis

Καπετάνιο τι να καταλάβει 2 μέτρα παλικάρι με το πανετονε; να φάει λίγο κρεατάκι σε μια εξοχική οατερια να καρδαμωσει!

Sam Vincent

Αν μείνουμε κατηγορία μα τον Μπράουν, μπράβο στην διοίκηση που τον κράτησε πάρα το πειθαρχικό παράπτωμα. Αν μείνουμε χωρίς αυτόν, μπράβο που τον έστειλε και έφτιαξε το κλίμα.Αν πέσουμε χωρίς Μπράουν, άσχετοι και εγκάθετοι όσοι τον έδιωξαν. Αν πεσουμε με Μπραουν , μυρωδιαδες και βαλτοι οσοι δεν τον εστειλαν στο σπίτι του .Αυτη είναι η αποψη μου. Καλη Τσικνοπέμπτη.