Επένδυση με Πουλιανίτη – Άρης – SPORT 24.

Ο Πουλιανίτης18χρονο γκαρντ γεννημένος το 1995 ) ανήκει στα ΑΣΤΕΡΙΑ, την ομάδα του Θόδωρου Ροδόπουλου με τον οποίο έχει άριστη σχέση ο τεχνικός του Άρη σε όλα τα επίπεδα. Στοιχείο που είναι σίγουρο ότι θα μετρήσει στην πορεία του φλερτ και στο να κάνει το άλμα στην καριέρα του.

Στην ίδια λογική εξετάζεται και η περίπτωση του Μάριου Σακελλαρίου που έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό ομάδα Β΄ Εθνικής, αγωνίζεται στις θέσεις του φόργουορντ, 3 και 4, και είναι γεννημένος το 1992.

 

 

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
nikos

Πρεπει να ειναι μεγαλο ταλεντο αλλα εχουμε πολλους απο την ακαδημια εκει: Κελεσιδη, Γερομιχαλο., Φλιωνη κλπ

theodorosomre
theodorosomre

Ο ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΣ ΔΗΜ ΥΨ 1,85! 1994ΓΕΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ ΚAI ΜVP ΣΤΟ FINAL SIX ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΥΨ 1,85 1995 ΓΕΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ ΚAI ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ PM ΣΤΟ F SIX ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΥΨ 1,85 ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ …………………. Ο ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΥΨ 1,85 ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ …………………. Ο ΜΟΥΡΤΟΣ ΥΨ 1,98 ΥΨ 1,85 ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ …………………. Ο ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ ΥΨ 1,96 ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ????? ΕΘΝΙΚΗ ΝEΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 38Λ Μ.Ο. ΜΟΝΟ ΑΣΣΟΣ Ο ΦΛΩΝΗΣ ΥΨ 1,85 1997 ΓΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ ΜΕ ΥΨ 1,85 ΓΕΝ 1995 ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????? ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΗ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙ… Περισσότερα »

nikos

Ξερει κανεις για ποιον λογο δεν κληθηκε στην εθνικη εφηβων? λογω τραυματισμου καθως θα μου κανει μεγαλη εντυπωση αν δεν κληθηκε απο επιλογη

lawyer
lawyer

Δηλαδή,αν ο Αγγέλου δεν είχε άριστη σχέση με τον “Θόδωρο” τι θα γινόταν;

nikos

Παρεμπιπτοντως απο οτι διαβαζω υπαρχει μεγαλη διαφορα στο οικονομικο με τα αστερια και μαλλον ναυαγει .