Υπάρχει όμως και ένας… άλλος Αρης που καλοβλέπει την περίπτωσή του, αυτός της Θεσσαλονίκης ο οποίος αναζητά εναγωνίως παίκτες για να ενισχυθεί ειδικά στην γραμμή των ψηλών του. Οι εκτιμήσεις που γίνονται πάντως αναφέρουν ότι ο Κολοσσός έχει σαφές προβάδισμα.

Πηγή: Προς Κολοσσό ο Τσαλμπούρης | | Basketa.gr

Να ξεκαθαρίσω εδώ πως δεν είναι δανεισμός μιας που είναι ο τελευταίος χρόνος συμβολαίου του, περίπτωση Τολιόπουλου δηλαδή.

Από εκεί και πέρα, όταν διάβασα το άρθρο το μεσημέρι, σκέφτηκα πως θα ταίριαζε σε εμάς, μιας και έχει σουτ από έξω, Έλληνας είναι, μικρός.

Μετά είδα τα στατιστικά του. 30% με το ζόρι στα τρίποντα, ριμπάουντ ούτε για πλάκα και κάνα 60% στις βολές.

Οπότε, αδιάφορος…

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι αυτό που ψάχνουμε, είναι τύπου Γκαγκιτς και ο Σέρβος είναι καλύτερος παρόλο που δεν έχει σουτ. Αθλητικό ψηλό ψάχνουμε

    • Δε νομίζω πως μπαίνει στην κατηγορία αυτή. Θα είναι μια προσθήκη κορμιού στους ψηλούς , κάποιος που να μπαίνει και να παίζει , ώστε να μην παίζουν τόσο οι άλλοι. Δε θα είναι σαν αλλαγή του Γκάγκιτς

  2. Λογικά το μεθεπόμενο Σάββατο θα είναι στο παρκέ του Nick Galis hall καθώς οδεύει προς την ομάδα του coach Λυκογιάννη.

    • Αυτό που ξέρεις κάθε κίνηση του Λυκογιάννη , κάθε παίκτη που θέλει ή που ενδιαφέρεται , με κάνει κι ανησυχώ λίγο…

  3. Το ότι σουτάρει τρίποντα δε σημαίνει ότι είναι καλός στα τρίποντα. Το ότι μπορεί να τον σπρώξει όλη η Α1 δεδομένο. Το αδιάφορος είναι πολύ.

  4. Δεν θα μου άρεσε καθόλου να δανειστούμε παίκτη από την αεκ . Αν πάλι αυτός ο δανεισμός πρόκειται να μας βοηθήσει αρκετά για να σταθούμε στην Α1 τότε θα το καταπιώ .Ο Τσαλμπούρης όμως μπορεί να προσθέσει ένα κορμί ,αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν περισσότερο . Θα προτμούσα τον Ρογκαβόπουλο (αθλητικός ,σκόρερ ,σε θέση που δεν έχουμε κανέναν )

  5. Τον Τσαλμπουρη τον θέλαμε πριν πάει στην ΑΕΚ. Εκεί πήρε κάποια παιχνίδια όμως δεν έκανε κάτι εξωπραγματικό. Όπως τον βλέπω εγώ είναι κάτι σαν τον Κοεν που είχαμε σε χαμηλότερο βέβαια επίπεδο. Αν είχαμε 4αρι αθλητικό θα τον ήθελα πολύ. Τώρα όμως νομίζω πως υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για να διορθωθεί το ροστερ.

Comments are closed.