Εκδικάστηκαν οι προσφυγές Σίμτσακ και Γιάνκοβιτς

Εκδικάστηκαν σήμερα οι προσφυγές των Βασίλη Σίμτσακ και Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, οι οποίοι προσέφυγαν στην ΕΕΟΔΑΚ για να πάρουν τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν από την περσινή σεζόν.

Τον ΑΡΗ στην διαδικασία εκπροσώπησε ο Δημήτρης Παπακυριάκης και το επόμενο βήμα της «κιτρινόμαυρης» Κ.Α.Ε. θα είναι ν’ ασκήσει έφεση, προκειμένου να εκδικαστούν οι υποθέσεις σε δεύτερο βαθμό.

Στο χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις, οι άνθρωποι του ΑΡΗ ή θα συγκεντρώσουν όλο το ποσό που οφείλουν στους αθλητές ή θα προσπαθήσουν να πετύχουν κάποιον διακανονισμό μαζί τους. Στον Γιάνκοβιτς οφείλεται ένα ποσό κοντά στις 60 χιλιάδες ευρώ ενώ στον Σίμτσακ είναι, περίπου, 35 χιλιάδες.

Σήμερα, ήταν να εκδικαστεί και η προσφυγή του Βασίλη Ξανθόπουλου, με τον ΑΡΗ να ζητάει αναβολή.

Πηγή: Εκδικάστηκαν οι προσφυγές Σίμτσακ και Γιάνκοβιτς | AllAboutARIS.com

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Arisaloskanis

Ο σιμτσακ ειπε οτι αν επικοινωνουσε εστω κ καποιος μαζι του ολοκληρο το καλοκαιρι δεν θα εφτανε ποτε στο σημειο να κανει προσφυγη.το κακο επισης ειναι οτι τα χρεη αυτα ειναι απαιτητα, δεν ειναι στο αρθρο.

Jose
Jose

Δεν ειναι απλα αμεσα απαιτητα,οι παικτες μετα θα εχουν δικαιωμα να ζητησουν καταπτωση εγγυητικης και χωρις εγγυητικη αποβαλεσαι απο το πρωταθλημα!

emperor1
emperor1

Βλαντο θα λετε και θα κλαιτε

John Havlicek
John Havlicek

από αυτήν την διοίκηση δεν θα πάρουν σεντς … bt the way πως πήγε η ομάδα στην Αμαλιάδα ; γνωρίζει κανείς ; με αεροπλάνο Αθήνα και μετά λεωφορείο και αντίστοιχη επιστροφή ή όλο λεωφορείο ( που είναι τραγικό )

O_Betatzis
O_Betatzis

Από Θεσσαλονίκη είναι 550χμ από Αθήνα 300χμ. Δε βολεύει με τίποτα η Αμαλιάδα…

Jim Patras

Αθήνα δεν ακουμπάς.Εγνατία &Ιόνια οδός,γέφυρα,Πάτρα-Αμαλιάδα.

John Havlicek
John Havlicek

πέραν ότι αυτήν την στιγμή στο ραδιόφωνο μιλάει ο Σίμτσακ και αναφέρει πως δεν εμφανίστηκε/εκπροσώπησε κανείς τον ΑΡΗ και αυτά που αναφέρει το άρθρο ότι εκπροσωπήθηκε η ομάδα από τον Παπακυριάκη είναι παπάντζες και απορώ ποιος κατευθύνει τις πένες αυτές να μας παραπληροφορούν , θέλω να προσθέσω ότι οι παίκτες που αποφασίζουν να μπουν σε ένα λεωφορείο και να ταξιδέψουν Θεσσαλονίκη-Πύργος-Θεσσαλονίκη είναι ήρωες … αλλά δεν είναι και λαλάκες …

John Havlicek
John Havlicek

λάθος διάβασα , όντως γράφει πως δεν υπήρχε κανείς από την ομάδα … δεν αλλάζει βέβαια αυτό το αστείο της υπόθεσης

Arisaloskanis

όλο λεωφορείο απότι ξέρω

John Havlicek
John Havlicek

θέλω να πιστεύω πως όχι , γιατί έτσι εξηγείται και η εμφάνιση