Το άρθρο 63, παράγραφος 3 αναφέρει: “Κάθε Κ.Α.Ε. μετά την λήξη του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος και έως την λήξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων δεν δικαιούται να προβεί σε μείωση του συνολικού αριθμού συμβολαίων τα οποία έχει καταρτίσει με αλλοδαπούς αθλητές, προερχόμενους από χώρες τόσο εντός όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ζώνης όπως αυτή καθορίζεται από την Διεθνή Ομοσπονδία (FIBA), και τα οποία είναι σε ισχύ κατά την λήξη του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου”.

Αν ο Άρης συναινέσει στην λύση της συνεργασίας με τον Μπορίς Νταλό και με δεδομένο ότι υπάρχει απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA, δεν θα έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει τον Γάλλο ως το τέλος της περιόδου, άρα θα καταστρατηγήσει τον κανονισμό πρωταθλήματος, γεγονός που θα σημαίνει πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Επειδή πλέον μετρούν και το… σεντ στον Άρη δεν είναι δυνατόν να αφήσουν τον Νταλό να αποχωρήσει, δίχως να έχουν εξασφαλίσει τουλάχιστον το συγκεκριμένο ποσό.

Ούτως ή άλλως ο Άρης είναι απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις του στον Γάλλο γκαρντ, οπότε εφόσον η Σολέ θέλει να τον αποκτήσει, προφανώς και θα πρέπει να καταβάλλει στους κίτρινους (τουλάχιστον) το συγκεκριμένο ποσό.

Πηγή: Δεν είναι απλή υπόθεση η λύση συνεργασίας με τον Νταλό – PRESSARIS

Οπότε , θέλουμε πάνω από 20 χιλιάρικα για αποδέσμευση. Απλά τα πράγματα.

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
stepap

Το σενάριο να πάρουμε 20 χιλιάρικα και να τα δώσουμε στον Γουεαρ είναι πιο έξυπνο από το να τα δώσουμε στο πρόστιμο.
Έτσι για να δίνουμε και ιδέες στην διοίκηση ?

vaggelaris
vaggelaris

Με τη συμπεριφορά που έδειξε ο γουεαρ με Κύμη αλλά κ περισυ με φάρο δε νομίζω ότι αποτελεί καλή λύση για τη συνεχεια

stepap

Δεν τον ξέρω τον παίκτη αλλά πέρυσι έφυγε λόγω απληροσιας οπότε ας είμαστε εμείς σωστοί για να είναι και αυτός.

O_Betatzis
O_Betatzis

Να πω και μια άλλη οπτική; Ήμασταν για καιρό κακοπληρωτες. Τώρα μόλις ξεκινήσαμε να πληρώνουμε. Δε θα είναι καλό μήνυμα αν αφήναμε έναν παίκτη να πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερο συμβόλαιο στη χώρα του; Εκτός αν νομίζουμε ότι οι παίκτες μας είχαν όνειρο στην Αμερική να μείνουν αιώνια σε εμάς για 30-40 χιλιάρικα.
Ξεκαθαρίζω ότι ο Νταλο θα ήθελα να μείνει. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα όμως δε νομίζω να συμφέρει κανέναν.

xav
xav

οσο εχεις το μπαν? να περασεις το μηνυμα σε ποιους? 10 παιχτες μπορεις να παρεις ολους κι ολους…