Χθες στο Nick Galis Hall πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση από το μεταβατικό πρόγραμμα που είχαν εκπονήσει ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του. Όσοι παίκτες συμμετείχαν στις προπονήσεις θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν (ή και να συνεχίσουν ατομικές προπονήσεις) μέχρι να επιστρέψουν για την έναρξη της προετοιμασίας του Άρη, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 13 Αυγούστου.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα, η τοποθεσία που θα γίνει η προετοιμασία (πιθανότατα εντός συνόρων) και ενδεχομένως να ανακοινωθούν κάποια φιλικά παιχνίδια, που θα χρειαστούν άμεσα, αφού ο Άρης ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του πιο νωρίς από κάθε άλλη σεζόν.

Πηγή: Για τις 13 Αυγούστου η προετοιμασία – PRESSARIS

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Toby B

Μακάρι να είναι ανοιχτή και για το κοινό. Δύσκολο βέβαια. Μια από τις πολύ λίγες μέρες που ειμαι Θεσσαλονίκη.

vaggelaris
vaggelaris

Κ περιμένουμε ανοικτό φιλικό για τον κόσμο. Η ομάδα πρέπει να “βγει” προς τα έξω. Να γίνει κ μια παρουσίαση. Καλό θα είναι για τα διαρκειας

simon says

Spalding?? μα καλά η Nike και η Adidas δεν τους έκαναν?? Έστω η ASICS, να δημιουργησουμε καμιά ρετρό εμφάνιση. Κάποια εταιρεία με πανελλαδικό δίκτυο και αναγνωρίσιμο brand name. Μάρκετινγκ κ έσοδα δεν λέγαμε??