Χαιρετίσματα φίλοι του σάιτ. Μόλις επέστρεψα απο Λόνδινο για μερικές μέρες και όντας μεγάλο basketball junkie λέω να επιχειρήσω για ακόμα μια φορά να ρίξω την ιδέα μπας και αυτή την φορά είμαστε πιο τυχεροί και μαζευτούμε να παίξουμε μπασκετάκι. Τον Οκτώβριο μαζευτήκαμε 4 και υπήρχαν φίλοι που ενδιαφέρθηκαν αλλα λόγο φόρτου εργασιας δεν τα κατάφεραν να δώσουν το παρόν. Ισως αυτή την φορά να ειμαστέ πιο τυχεροί. Οποιός ψήνεται ας δηλώσει ενδιαφέρον. Προτείνω αυτό το Σ/Κ.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eυχαριστω lindodil. Ετσι πως παει με το Μπρεξιτονησι παιζει να γυρισουμε για τα καλα και τοτε sky is the limit. Θα το κυνηγησω να μαζευομαστε καμια 20αρια σε κλειστο να χωριστουμε σε 4 ομαδες, διπλο, 5λεπτες περιοδοι, winner stays on και αμα υπαρχει συμετοχη να κανουμε ομαδα basκetball Αρης και να παιξουμε με αντιστοιχο Παοκτσιδικο σαιτ, πριν τα παιχνιδια θα εχουμε τελετουργικη επισκεψη στα λουτρα Λαγκαδα για ψυχοσωματικο ντοπαρισμα, και Στωικους διαλογισμους. Τhen we take Berlin. Λεμε τωρα, η φιλοδοξια δεν εβλαψε κανεναν.Μεχρι στιγμης ομως Subaris ακουμε και Subaris δεν βλεπουμε και ανησυχω.

    • Για το ΣΚ λίγο δύσκολο αλλά από Σεπτέμβριο να μαζευτούμε και μπορούμε να πάμε και σε κλειστό το συζητάμε, μέσα αν βρούμε βολική ώρα. Ξέρω και άτομα εκτός σαιτ που μπορεί να ενδιαφέρονται

Comments are closed.