Ο Δημήτρης Γουλιέλμος είναι το πρόσωπο στο οποίο έχουν στραμμένη όλοι την προσοχή τους, διότι αυτός είναι πλέον που καθορίζει τις εξελίξεις. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη και πλέον θα έχει πολύ περισσότερη δουλειά από ότι μέχρι σήμερα.

Πηγή: Αύριο αναμένεται ο Γουλιέλμος στη Θεσσαλονίκη – PRESSARIS

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
kaptsik

Το ξέρω ότι οι εκκρεμότητες είναι πολλές και μεγάλες, αλλά το Φλιώνη ειδικά ας μην τον καθυστερήσουμε.

xav
xav

το σημαντικο ειναι να μεινουν ο μποχωριδης με το τσαιρελη, που ειναι παιχτες κορμου…Ο φλιωνης και να σου φυγει παιρνεις το μουρατο ή το λουντζη και εισαι στα ιδια μπορει και καλυτερα…Βεβαια σε αυτες τις ηλικιες ειναι περισσοτερο θεμα δουλειας, πιο πολυ εξαρταται δλδ απο το τι βλεπουν στις προπονησεις παρα στα επισημα…

Θα παιξουμε ευρωπη του χρονου?Αν ειμαστε χωρις, μπορουμε να βολευτουμε και με μικροτερο ροστερ…

Vamos_G1

Night όπως σε διαβάζουμε εμείς (γκρίνια-πέος), έτσι αν μας διαβάζεις κ συ, αιτούμαι κ επισήμως άνοιγμα topic για μεταγραφικές ανησυχίες/σκέψεις/προτάσεις/κουβέντα! Ευχαριστώ!

Ian 73
Ian 73

Ο Δήμος το χτίζει,υποθέτω όμως ότι χρησιμοποιεί τα χρήματα του κράτους δηλ των φορολογουμένων.Οτι ακριβως δε χρειάζεται η Ελλάδα εν μέσω κρίσης.

vaggelaris
vaggelaris

Για αυτό λέω ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα ήδη υπάρχοντα με κάποιες βελτιωσεις. Αλλά ξεχασα πρέπει να δουλέψουν κ οι φίλοι μας οι εργολαβοι…

Ian 73
Ian 73

Ακριβως φίλε μου.