Για τις δράσεις του Α.Σ.:

Την Δευτέρα ήμουν στην Αθήνα με τον Χρήστο Γρόλιο, έχουμε συνεχή επικοινωνία με όλους τους ανθρώπους οι οποίοι κυβερνούν. Πολύ σημαντικό είναι το να είναι ο Άρης ενωμένος και να στέλνει τα μηνύματα που πρέπει. Και να είναι δυνατός ο ερασιτέχνης Άρης απέναντι σε καταστάσεις που παραχαρασουν την ιστορία.

Για τους λόγους που βρέθηκαν στην Αθήνα:

Ήταν τέσσερα τα ζητήματα. Η νέα εγγυητική επιστολή, το θέμα του γηπέδου και τα υπόλοιπα αφορούσαν το μπάσκετ και αυτά που είδαμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Για το θέμα του Αλεξανδρείου:

Πάει καλά. Η πρόταση που κάναμε ήταν ολοκληρωμένοι και πολύ τίμια. Αλλά πέσαμε πάνω σε αυτήν την Δευτέρα και δεν βγήκε κάτι σημαντικό.

Για την τροπολογία:

Τεράστιο λάθος το οποίο θα το πληρώσει η κυβέρνηση και η Ελληνική κοινωνία. Στην σκέψη ενός νέου ανθρώπου 18 ετών να βλέπει ότι με απειλές και εκβιασμούς αλλάζει ένας νόμος, δεν το πληρώνει η κοινωνία αυτό;

Η χώρα έφτασε εδώ που έφτασε από τον λαϊκισμό και την ρηχή σκέψη όσων κυβερνούν.

 

Για το ότι πέρασε ο νόμος:

Είναι εν ψυχρό κατάλυση της νομοθεσίας. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό αντίκειται στο Ευρωπαϊκό δίκαιο. Και πως παρεμβαίνει οι κυβέρνηση; Πρέπει να το δουν οι νομικοί. Είναι ντροπή για την χώρα.

Για το μπάσκετ:

Ως Α.Σ. έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση όταν μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο κ.Γουλιέλμος είπε ότι δεν μπορώ άλλο και δείτε τι θα κάνετε.

Εννοείται ότι ο Α.Σ. Άρης δεν θα μπορούσε να αφήσει στο έλεος του Θεού αυτό το τμήμα. Έγινε μία διοίκηση πρωτοδικείου, κάναμε ένα συμβούλιο και αναλάβαμε. Παραλάβαμε μια ομάδα με δύο νίκες και χωρίς εγγυητική, μια ομάδα επί της ουσίας στην Α2.

Παλεύουμε μέρα με την μέρα, κάναμε πληρωμές, βγάλαμε ενημερότητα και τηρήσαμε τις ρυθμίσεις.

Η μάχη συνεχίζεται, θα πεθάνουμε εκεί αλλά τον Άρη θα προσπαθήσουμε να τον σώσουμε.

Για το ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις:

Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τα μπαν μήπως μπορέσουμε να τα λύσουμε. Είχαμε φτάσει σε ένα καλό σημείο, είχαμε τα χρήματα, αλλά επειδή την εβδομάδα με τον Ιωνικό δεν προλαβαίναμε γραφειοκρατικά να τα λύσουμε προτιμήσαμε να πληρώσουμε τους υπάρχοντες παίκτες και να πάμε έτσι.

Η ομάδα δεν πήγε καλά, ωστόσο δεν τα παρατάμε και έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια για να δώσουμε την μάχη μας.

Για το αν είναι στόχος να λυθεί το μπαν άμεσα:

Αυτή είναι η προσπάθεια που κάνουμε. Ώστε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό να έχουμε βρει έναν ή δύο παίκτες.

Για ενδεχόμενη αναδιάρθρωση στο μπάσκετ:

Κάτι έχω ακούσει, γίνονται ενέργειες, δεν αφορά μόνο τον Άρη αυτό. Ένα ζήτημα είναι αυτό, ένα άλλο είναι να δούμε κάποια παιχνίδια με περίεργα αποτελέσματα. Η μάχη συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει τον περιμένουμε δίπλα μας.

Πηγή: Αρβανίτης: “Ψυχρή κατάλυση της νομοθεσίας, θα το πληρώσει η κυβέρνηση-Θα πολεμήσουμε παντού” • Yellow Radio

Η τελευταία παράγραφος είναι το κλου για τη χρονιά μας , είναι κάτι που ακούγεται τον τελευταίο μήνα και το επιβεβαιώνει πλέον και ο Αρβανίτης.

Δεύτερο είναι ότι προσπαθούμε να βρούμε 1-2 παίκτες σε ένα μήνα ( άρα και τα λεφτά για αυτό ).

Τρίτο , ότι κάναμε πρόταση για το Παλέ ( που πιστεύω πως είναι ένα τεράστιο θέμα και το μεγαλύτερο τροχοπέδη ήταν πως εμείς δεν είχαμε πρόταση ) !

Και τέταρτο , ένα γενικό σχόλιο. Αυτό που έγινε στην μπάλα , πιστεύω πως είναι ότι πιο τραγικό και εξόφθαλμα παράνομο έχει γίνει στα χρόνια που θυμάμαι εγώ.

Πραγματικά , δεν μπορώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω και θα έχει επιπτώσεις , σε κάθε άθλημα , δεν είναι μόνο για το ποδόσφαιρο έτσι;

 

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
ston planiti Ari
ston planiti Ari

Ο αθλητικός νόμος κ η παραβίαση του αρ. 69 παρ.9_12 εν προκειμένω από Παοκ δεν μπορεί να αφορά μόνο το ποδόσφαιρο. Η ποινή της παρ. 12 “αποβάλλεται” με αυτό το απίστευτο έκτρωμα φεύγει κ αντικαθίσταται από αφαιρεση βαθμών κ πρόστιμα. Αναρωτιέμαι αν σκέφτηκαν έστω κ λίγο τις συνέπειες, ποιος είναι ο περιβόητος συμβουλάτορας του πρωθυπουργού που το σκέφτηκε (όπως γραφουν κάποια σάιτ) και ποιο είναι το επιχείρημα πλέον μία εταιρία ή ενας πολίτης να τηρεί νόμους του κράτους.

Ian 73
Ian 73

Αυτό που έγινε στη μπάλα δείχνει πόσο σάπια και ανυποληπτη είναι η χώρα που λέγεται ελλαδα. Επί μέρους υπάρχουν αξιόλογα σύνολα και ενάρετα (με την αρχαίοΕλληνικη έννοια της αρετης)άτομα, η πλειοψηφία όμως είτε συμβιβάζεται με την έννοια της διαφθοράς είτε είναι διεφθαρμένη. Αυτά που συμβαίνουν στην μπάλα είναι απλώς η αντανάκλαση όσων συμβαίνουν σε άλλους σοβαροτερους τομείς.

ston planiti Ari
ston planiti Ari

Ένα από τα εξοργιστικά του θέματος για εμένα είναι η κοινωνική συνοχή που επικαλέστηκαν για να το περάσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Με τεράστια οικονομικά προβλήματα ως χώρα με εθνικά ζητήματα να καίνε, η πτώση του παοκ γιατί παραβίασε το ΝΟΜΟ συγγνώμη αλλά δεν θα επρεπε να απασχολεί αυτή τη δυσμοιρη χωρα. Και η πτώση του Άρη μας επίσης. Άσε στο κάτω κάτω τα δικαιοδοτικά όργανα κ τα δικαστηρια να αποφασίσουν. Υπάρχει διάκριση εξουσιών σε αυτή τη χώρα επιτέλους?

vaggelaris
vaggelaris

Δυστυχώς είναι το λεγόμενο πολιτικό κόστος. Καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν είχε κ δε θα έχει τα κότσια να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Όπου θεωρεί ότι θα χάσει τα πελατακια θα το κάνει. Για αυτό κ την πληρώνουν πάντα τα μικρά ψάρια. Ουσιαστικά για μια ακόμη φορά δικαιώνεις την ανομία. Για να πούμε κ το άλλο όμως όλοι πάντα ζητάνε δικαιοσύνη αρκεί να μην αφορά τους ίδιους. Όσο για τ άλλα που είπε ο αρβανίτης είπε πάλι τα κλασικά ότι μπήκαν σαν ήρωες για να σώσουν την ομάδα που έπρεπε να φτάσει στο αμήν. Επίσης είναι κατάντια να παρακαλάμε ουσιαστικά να… Περισσότερα »

gkanton
gkanton

Το πολιτικό κόστος είναι ένα καλό άλλοθι, που το χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις μόνο εκεί που τους συμφέρει. Δεν υπολόγιζαν το πολιτικό κόστος όταν έκοβαν μισθούς και συντάξεις. Όταν ψήφιζαν μνημόνια και υποθήκευαν τη χώρα. Δεν υπολογίζουν πολιτικό κόστος που τα σχολεία δεν έχουν δασκάλους και τα νοσοκομεία γιατρούς. Μπορεί να κόβουν το ρεύμα σε κανέναν άνεργο, αλλά για το κρατικό η περιφέρεια πλήρωνε το ρεύμα. Δηλαδή για να καταλάβω ποιο θα ήταν το πολιτικό κόστος αν υποβιβαζόταν ο ΠΑΟΚ; Τι θα ψήφιζαν οι οπαδοί του; Οι σοβαροί ότι ψήφιζαν πάντα και οι ελεγχόμενοι ότι θέλει το αφεντικό, όπως πάντα. Λεβέντη,… Περισσότερα »

vaggelaris
vaggelaris

Στις περιπτώσεις ειδικά του ολυμπιακου κ του παοκ ισχύει το πολιτικό κόστος. Συνδυάζουν ισχυρούς επιχειρηματίες που έχουν στα χέρια τους ομάδες με στρατούς από πίσω άρα μαριονέτες που με τον τρόπο τους μπορούν να ρίξουν κυβερνήσεις. Άρα μπορεί το ζήτημα εν μέρει να είναι γελοιο αλλά τα φοβουντε όλες οι κυβερνήσεις γιατί έχουν το οπαδικο στοιχείο. Αυτό λείπει στα πιο σοβαρά ζητήματα που ανέφερες γιατί εκεί πρεπει να ενωθεί ο απλός κόσμος που είναι πιο δύσκολο. Εσύ πιστεύεις ότι ένα συλλαλητήριο του ολυμπιακού η του παοκ δε θα έφερνε σε αμηχανία τους κυβερνώντες? Εδώ γίνονται επεισόδια για το παραμικρό πιστεύεις… Περισσότερα »

Mario Mponi
Mario Mponi

Κ εσεις πιστευετε οτι ο Μητσοτακης υπολογιζει τα ψηφαλακια των παοκτσηδων η σκεφτεται πως να μην ερθει σε ρηξη με το κεφαλαιο(Σαββιδης)?
Ο Αρης αν ειχε εναν Ιβαν θα επεφτε ποτε?
Ποσες επενδυσεις εχει ο Ιβαν στην Ελλαδα ?Ποσα ατομα απασχολει?Αυτα λοιπον σκεφτεται ο καθε πρωθυπουργος πρωτα κ μετα το λαουτζικο

spire

Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο που δεν πει καποιος. Του gkanton το σχολιο με καλυπτει πληρως.
Μονο μια ερωτηση. Εστω οτι τιμωρειται ο παοκ και τρωει μειον 5. Πρεπει να πουλησει σε αλλον την ξανθη ή εφαγε μια ποινη και τελος για ολα τα επομενα χρονια? Αν παρει το Βολο του χρονου θα εχει αλλη μειωση βαθμων ή επειδη επιβληθηκε μια φορα ολα καλα και τελος?
Και αν ο Χ σαββιδης παει του χρονου και παρει κοψοχρονια 6 ομαδες βολλει θα φανε μειον 5 και ολα καλα και θα εχει ενα πρωταθλημα δικο του?

Ian 73
Ian 73

Το νόημα της υπόθεσης είναι ότι αν είσαι αρκετά ισχυρός για τον Α ή β λογο ,μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Εκ των υστέρων θα γίνει μια ρύθμιση που θα σε καλύψει.

Nick the Greek
Nick the Greek

Φίλε spire τα λεφτά κάνουν κουμάντο σε μια χώρα που αναμιγνύει πολιτική, αθλητισμό και εκκλησία.
Δυστυχώς η Ελλάδα είναι μια σάπια χώρα, σάπια μέχρι το μεδούλι, που η διαπλοκή πάει σύννεφο και που ο ίδιος νόμος μπορεί να αλλάζει από άτομο σε άτομο, ανάλογα με τα συμφέροντα της εκάστοτε κυβέρνησης.
Εγώ είμαι αηδιασμενος από αυτούς που μας κυβερνούν εδώ και δεκαετίες και μας πίνουν το αίμα, το θέμα είναι τι μπορούμε να κανουμε για να αλλάξει όλοι αυτό το σιχαμερό σύστημα.

NAOS 80-0

καλό ερώτημα…πρόκειται για ένα διαρκές αδίκημα και όχι στιγμιαίο. Επομένως δεν επιβάλλεται μία ποινή και τελειώσαμε και συνεχίζουμε κανονικά. Δηλ. και στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει κάτι θα υπάρχει παράβαση. Χωρίς να έχω ειδικότερη γνώση της συγκεκριμένης νομοθεσίας, εικάζω ότι σε επόμενο στάδιο η ΕΕΑ θα κρίνει τη μεταβίβαση των μετοχών παράνομη και άκυρη και ως μη γενόμενη και θα πρέπει να βρεθεί κάποιος μη ανεψιός, ως παρένθετο πρόσωπο.

Bilias6
Bilias6

Παλι οτι να’ναι ελεγε για το μπασκετ. Ειχαμε λεει λεφτα για τα μπαν αλλα τα δωσαμε στους παικτες. Αρα ρε ανθρωπε ΔΕΝ ειχες αρκετα λεφτα. Θελεις να μας τρελανεις?
Επισης ολα αυτα τα τραβαμε γιατι ΑΥΤΟΣ εδωσε την ομαδα σε απατεωνες και δεν υπαρχει ενας δημοσιογραφος να τον ρωτησει για ποιο λογο το εκανε αυτο με ελαφρα την καρδια, χωρις να ψαξει τι καπνο φουμαρει ο φουσκας και μαλιστα απτην στιγμη που καποια ατομα εδω μεσα λενε οτι φαινοταν τι κουμασι ηταν ο λασκος.
Δεν μπορω να καταλαβω πως ακομα εχετε εμπιστοσυνη σ’αυτον τον ανθρωπο.

Ody

Έχουμε και λέμε (σύμφωνα πάντα με τους προέδρους μας): το 2012 ο Αρβανίτης έσωσε την ομάδα από τα χρέη που είχε δημιουργήσει ο Δαμιανίδης, το 2015 ο Λάσκαρης μας έσωσε από σίγουρη πτώχευση, το 2018 ο Γουλιέλμος μας έσωσε λίγο πριν την καταστροφή και το 2019 ο Αρβανίτης μας ξαναέσωσε από βέβαιη διάλυση.
Η ομάδα χρωστάει παντού και αγωνιστικά έχει πέσει με το ένα πόδι, αλλά όλοι οι παραπάνω δούλεψαν εξαιρετικά και βάλανε εκατομμύρια από την τσέπη τους.
Ή μας δουλεύουν κανονικά ή ο Δαμιανίδης μας έβαλε μέσα καμμιά εικοσαριά εκατομμύρια και οι άνθρωποι πληρώνουν και δεν τελειώνουν.

Winner
Winner

Προσωπικά, ειδικά μάλιστα με όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες, παραμονή στη Basket League με δεκανίκια και αναδιαρθρώσεις, δεν θα ήθελα. Η κατάσταση στο τμήμα είναι “το μη χείρον βέλτιστο”. Και το χειρότερο θα είναι να τείνουν οι αντίπαλοι, υποτιθέμενη “χείρα βοηθείας” και μετά να λένε επιδεικτικά ότι μας έσωσε το “σύστημα”. Γιατί όλοι οι εμπλεκόμενοι (ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, πολιτικοί, λοιπές ομάδες) θα θεωρούνε κιόλας, ότι το μπάσκετ του Άρη τους χρωστάει και χάρη. Η ομάδα θεωρώ ότι: α) πρέπει να σωθεί αγωνιστικά και όχι με άλλες μεθόδους και β) να προετοιμάζει την επόμενη μέρα, ώστε να μην είμαστε και του χρόνου… Περισσότερα »