«Με τον κ. Γουλιέλμο δεν έχουμε επαφή για την ώρα. Το ζητήσαμε και θα το ξανακάνουμε και εγγράφως. Χρειάζεται ειλικρινή συνεννόηση με όλους τους φορείς του συλλόγους. Στους παράγοντες χρειάζεται αυτογνωσία και αυτοσυγκράτηση για το τι δηλώνουν και τι σκέφτονται να κάνουν. Θα πρέπει να είμαστε σε επαφή. Όχι για τις μεταξύ μας σχέσεις, αλλά για το καλό του συλλόγου».

Πηγή: Αρβανίτης: «Ο Αρης χρειάζεται ενότητα, αγάπη, συσπείρωση και ειλικρινή συνεννόηση» | SDNA

Ο Γουλιέλμος όταν βλέπει κλήση από τον Αρβανίτη
νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Sam Vincent

Αγάπη μόνο !!! (Και παγκόσμια ειρήνη) .

spire

Μπηκα να γραψω για παγκοσμια ειρηνη αλλα με προλαβες. Παρε λαικ

Bilias6
Bilias6

Λεφτα χρειαζονται, ΛΕΦΤΑ. Βρειτε επιτελους καποιον που να εχει. Ο κοσμος σας βαρεθηκε. Εχετε κανει το συλλογο μαγαζακι σας. Ημαρτον!!!

r.george

Και άνθρωπος με λεφτά να έρθει πιστεύω ότι θα βρούμε τρόπο να τον διώξουμε. Λίγο το πέταλο, λίγο όλοι αυτοί που μονοπωλούν στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια…… Δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι και τώρα πίσω από τον Γουιλ κρύβεται η Gorgia. Όλες οι πληροφορίες που έχω βέβαια μπορεί να μην είναι επώνυμες για ευνόητους λόγους αυτά μου λένε. Η Gorgia έχει χρήματα αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να εμφανιστεί ξανά μπροστά. Δυστυχώς έχουμε μείνει με αναμνήσεις του παρελθόντος. Στεναχωριέμαι γιατί δεν μπορεί να βρει αυτός ο σύλλογος έναν άνθρωπο με χρήματα και εμπειρία να πάει το καράβι. Τυχαίο… Περισσότερα »

Jim Patras

Είναι πιθανό αυτό το ενδεχόμενο ειδικά αν το συνδυάσουμε με το timing της άρσης των ban της FIBA.
Κάτι που μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ήταν οι τελευταίες αναφορές του ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. σχετικά με το γήπεδο..Επαναλάμβανε ότι η έδρα μας είναι το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο χωρίς πότε να κάνει λόγο για Nick Galis hall παρά μόνο για το σπίτι του Μεγ.Αλεξάνδρου..Αλλά αν ήταν αυτά τα προβλήματα μας θα ήμασταν μια χαρά..Έχουμε εθιστεί στις ήττες και αυτό είναι θλιβερό..

teotsex
teotsex

To γήπεδο λέγεται Αλεξάνδρειο Μέλαθρον η κεντρική σάλα που παίζεται μπάσκετ ονομάστηκε Nick Galis Hall.Οπότε όταν κάποιος αναφέρεται σε όλο το γήπεδο αναγκαστικά θα το αναφέρει με το όνομα που έχει από τότε που κτίστηκε.

Jim Patras

Το γνωρίζω.Όταν μιλούσε βρισκόταν στη σάλα…Άρα στο Ν.G.Oπότε μόνο αναγκαστικά δεν ήταν..

teotsex
teotsex

Φίλε Πατρινέ γράφεις ότι η έδρα μας είναι το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον και αυτό είναι το σωστό.Η έδρα μας δηλαδή το γήπεδο που παίζει ο Άρης λέγεται Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.Η κεντρική σάλα πήρε το όνομα του Γκάλη.Δεν μπορείς να πεις λοιπόν ότι η έδρα μας είναι η κεντρική σάλα ενός ολόκληρου γηπέδου.Απλό και κατανοητό.Δυστυχώς μας προλάβανε και ονομάσανε το κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ Νίκος Γκάλης.Αν θες να παραπονεθείς σε κάποιον που δεν ονομάστηκε ΟΛΟ το Αλεξάνδρειο Nick Galis μπορείς να αποτανθείς στην ΕΟΚ και στους κύριους Βασιλακόπουλο,Γολέμη και Τσαγκρώνη

καπετάν Κανένας

Μιλάει για επαφη με τον Γουίλ ,αυτός που καθόταν δίπλα του,στο ματς με τον Παοκ.Προφανως εννοει ότι δεν έχουν σεξουαλική επαφή κι εγώ τον πιστεύω.
Επίσης ειναι ο ίδιος άνθρωπος που έγραφε προχτές
στα προσωποβιβλια ότι θα γ@#€ησει κόσμο και τώρα δηλώνει πως “στους παράγοντες χρειάζεται αυτογνωσία και αυτοσυγκράτηση για το τι δηλώνουν και τι σκέφτονται να κάνουν”……
Θα πηδηχτω από το παράθυρο!