Ο Σακελλαρίου είχε θέσει ήδη ισχυρή υποψηφιότητα για να αποκτηθεί από τον Άρη, και η ελέλιξη της υπόθεσης Μποχωρίδη κάνει τους ιθύνοντες της ομάδας να επισπεύσουν τη συμφωνία.

Μία περίπτωση που αρέσει στον Άρη είναι αυτή του Χάρη Γιαννόπουλου, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Υψηλό συμβόλαιο, μάλιστα, εξαψήφιο. Οπότε η μοναδική περίπτωση να ασχοληθεί ο Άρης είναι να λυθεί το συμβόλαιο του Έλληνα φόργουορντ με την Ένωση και η τελευταία να καλύψει ένα σεβαστό μέρος του.

Πηγή: BasketPlus.gr | Τα πάντα για το μπάσκετ! – Από υποψήφιος… φαβορί ο Σακελλαρίου για Άρη

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • Γιατί δε θα μείνει στην ΑΕΚ. Οπότε , όλες οι υπόλοιπες ομάδες ενδιαφέρονται , αν και ακούγεται έντονα για Λήμνο…

      • Σε αυτήν την περίπτωση δε θα με χάλαγε. Αν και θεωρώ πως δεν είναι κάτι το τρομερό. Έκανε κάποια παιχνίδια καλά με το Ρέθυμνο και αυτά μόνο εντός έδρας. Στα εκτός τον ψάχνανε παντα. Πέρυσι στην ΑΕΚ δεν έκανε απολύτως τίποτα. Σε μια επαρχιακή ομάδα όπως η Λημνος ίσως δείξει κάτι.

  1. Όπως η μεταγραφή του Μποχωριδη στον Παναθηναϊκό είναι συμπερασματική λογική μετά τον τραυματισμό του Αθηναίου έτσι κ η άφιξη ενός εκ των Γιάνκοβιτς και Σακελλαρίου είναι η πρώτη συνειρμική σκέψη για την αποκατάσταση του ελληνικού στοιχείου της ομάδος μας.

Comments are closed.