Ψηφίσατε , ήρθε η ώρα να δούμε και τα αποτελέσματα:

Πρώτος και με μεγάλη διαφορά ( και δίκαια ) ο Κάμινγκς.

Ξανθόπουλος , Καββαδάς , Ζάρας , Σίμτσακ και Γιάνκοβιτς είναι από το 6 μέχρι το 7 , με τον Τσαιρέλη να ακολουθεί.

Πρίφτης άγγιξε το 6 και νομίζω πως είναι μια δίκαιη βαθμολογία.

Ο Ντράγκι είναι πάνω από τον Λάσκαρη , ο Μούρτος και πολλά πήρε και ο Τζένκινς είναι ο δεύτερος καλύτερος Αμερικάνος μας. Κλάμα.

Η καλύτερη πεντάδα μας με βάση τα 10άρια στη ψηφοφορία ήταν :

  1. Ξανθόπουλος
  2. Κάμινγκς
  3. Γιάνκοβιτς
  4. Σίμτσακ
  5. Καββαδάς
νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
timemaster

τρία πράγματα μου έκαναν εντύπωση:
α. Η υψηλή βαθμολογία για τον κόουτς που διαπομπεύεται και υψηλή βαθμολογία για τον πρόεδρο που μας έχει στην αγωνία
β. Πολύ μικρή διαφορά ανάμεσα σε Φλιώνη που πήρε χρόνο και έδειξε κάποια καλά δήγματα και σε Χρηστίδη που πήρε λιγότερο χρόνο και δεν έδειξε τίποτα.
γ. Πολύ υψηλή βαθμολογία για τον Μούρτο που πραγματικά φέτος ήταν τραγικός.

και φυσικά το ότι στις έξη τελευταίες θέσεις είναι οι Αμερικανοί μας πλην του Κάμμινγκς τα λέει όλα για αυτή τη χρονιά.

ammonas

α) Από τους best 5 μόνο ο Καββαδάς δεσμεύεται ακόμα από την ομάδα… β) Δίκαιη η αξιολόγηση για τον κόουτς Πρίφτη. Προφανώς, «πληρώνει» την άστοχη επιλογή ξένων και την ελλιπή αξιοποίηση των νεαρών παικτών μας. Όμως, «ανέβηκε» λίγο λόγω της αξιοπρέπειας με την οποία διαχειρίστηκε το «άδειασμα» και την άνανδρη αντιμετώπισή του από μέλη της διοίκησης. γ) Ο Μούρτος βρίσκεται ανάμεσά μας, δίνει δεκάρια στον εαυτό του και επιρρεάζει το αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς αυτό 4,24, το οποίο μάλιστα τον θέτει πάνω από τον Τζένκινς. Τουλάχιστον, βρίσκεται στην τελευταία θέση από όλους τους Έλληνες (πολύ πολύ σωστά) δ)… Περισσότερα »

Jim Patras

Σχετικά με το ε) συμφωνώ το 6,5 είναι άδικο..Αλλά από την αντίθετη πλευρά..Δεν αξίζει τόσο..Αν δεν είχε συμπεριληφθεί η αξιολόγηση μου θα ήταν ακόμη πιο ψηλά..

Sam Vincent

Σε γενικές γραμμές δίκαια η κατάταξη αλλά πολύ υψηλές βαθμολογίες.Για παράδειγμα ,δίκαια ο Καμ είναι πρώτος αλλά 8,25 ? Αν ο Γκάλης και ο Γιαννάκης είναι το 10 και το 9 της ομάδας μας ο Καμ θα έπρεπε να είναι αρκετά χαμηλότερα . Αυτό φταίει Night που παρόλο ότι είμαι μέγιστος εκλογολόγος ,έχασα την βαθμολογία .Δεν είχα προηγούμενα δείγματα συμπεριφοράς του εκλογικού σώματος .Του χρόνου θα πέσω μέσα!!!Προέβλεψα όμως την κατάταξη Πρίφτη -Λάσκαρη και η διαφορά τους είναι στα όρια του στατιστικού σφάλματος. Επίσης «εκτός βουλής μένουν τελικά όσοι συγκεντρώνουν κάτω από το 5,1% (για να συμπεριλάβει και τον «άψυχο»… Περισσότερα »

O_Betatzis
O_Betatzis

Ο Νικος δε βαθμολογειται καν. Μπαινει μαλιστα στην ιδια προταση με MJ Larry Bird κλπ. Το ιδιο και ο Παναωτης. Το 10 το παιρνει πχ ο Μασει και το 9 ο Σαββας Ηλιαδης το πουλεν μου.

Kostaris
Kostaris

Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη, Παναωτη Παναωωωωτη!!!??

Sam Vincent

ΟΚ ,το κατάλαβα…Πρώτα Νίκος ,μετά Τσακ Νόρις και μετά Ζλάταν.

καπετάν Κανένας

Στην ίδια πρόταση,αλλά και στην ίδια φωτογραφία…
comment image

stepap

Δικαίωση Ξανθόπουλου που έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω φέτος. Για μένα ήταν ο Καλύτερος Έλληνας σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε.
Όπως και οι Σιμτσακ Ζαρας.
Όλοι οι αλλοι Έλληνες πάνω κάτω στα στανταρτς τους ήταν.

O_Betatzis
O_Betatzis

Ενα σχολιο για Μουρτο που φετος δε μας ικανοποιησε. Να μην ξεχναμε οτι εχει πολυ μικρο συμβολαιο (παλιοτερα ειχα ακουσει για 30k) και αναλογως πρεπει να κριθεί. Κατω απο αυτο το πρισμα το value for money του Σιμτσακ ειναι εντυπωσιακο.