"Ανεβάζει" εφήβους

«Ανεβάζει» εφήβους

Ο προπονητής του ΑΡΗ έχει παρακολουθήσει και την εφηβική ομάδα, έχει αποκτήσει σαφέστατη εικόνα για τις ικανότητες των περισσοτέρων παικτών και πολύ σύντομα αναμένεται, μερικοί έφηβοι, να ξεκινήσουν προπονήσεις με την ανδρική ομάδα. Για την ακρίβεια, σε πρώτη φάση πρόκειται για τρεις παίκτες, εκ των οποίων ο ένας αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ και οι άλλοι δύο, κάτω από τα καλάθια.

Γιατί δε λέει ποιοι είναι , να μάθουμε κι εμείς; 

  Subscribe  
νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
experience

Να δουλέψουμε και με δικούς μας, όχι μόνο να περιμένουμε τον χ κοινοτικό ή ξένο που μπορεί να μην κάνει και τίποτα και του χρόνου θα φύγει (και θα είναι και πιο ακριβός). Θα υπάρχουν και παιδιά με ταλέντο και δυνατότητες που δεν παίρνουν τις ευκαιρίες αλλά σε αυτούς πρέπει να βασιστείς.

Anonymous

Εδώ και καιρό φαίνεται ότι έχει ξεκινήει σοβαρή δουλειά στα τμήματα υποδομής. Άλλωστε το δείχνουν και τα αποτελέσματα.
Πραγματικά είναι το μεγαλύτερο κέρδος να μπορέσουμε να εντάξουμε στη δωδεκάδα 1-2 παιδιά που μεγαλώνουν μπασκετικά στον σύλλογο.
Δεν θα είναι μόνο η όρεξη για δουλειά και ο ζήλος που θα επιδεικνύουν αλλά και μιά οικονομική ανάσα για τον σύλλογο.
Νομίζω έχουμε ξανααναφερθεί στο παράδειγμα της Παρτιζάν, που εδώ και χρόνια αποτελεί παράδειγμα στην ανάδειξη νέων με ανεβασμένες μετοχές στο Ευρωπαϊκό μπασκετικό χρηματιστήριο.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!

Anonymous

Κάτι που έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει γίνει.κάλιο αργά παρά ποτέ.

Κωστης

Διαβαζω «ο Χρυσικόπουλος στον ΠΑΟΚ»??? Αντε ρε παιδια…κλειστε τον παίκτη (τεραστια αδυναμια μου) Δε θελω να το πιστεψω οτι δεν εχει γινει ουτε καν μια μικρη κινηση για συζητηση ενος πιθανου ενδεχομενου επιστροφης…

Night Audit

Και να θέλαμε δεν μπορούμε…Το δελτίο του είναι εκτός Ελλάδος. Τώρα για το καλοκαίρι που το δελτίο του θα είναι εντός Ελλάδος…βλέπουμε!