Πριν από λίγο , η Ιγκοκέα ανακοίνωσε τον Γκάγκιτς.

Αυτό σημαίνει ότι τον πληρώσαμε κι έφυγε; Μπορεί.

Ότι θα φάμε προσφυγή και θα κλαίμε; Μπορεί.

Το θέμα είναι πως ο παίκτης έφυγε από την ομάδα κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο μέχρι τώρα.

Πριν από λίγο , το ανακοίνωσε και η δική μας ΚΑΕ:

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Djordje Gagic και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ελπίζω να έγινε συμφωνία αυτή τη φορά κ να μη χρεωθουμε όλο το συμβόλαιο.
  Οπότε ελεύθερη μία θέση ξένου.
  Ποιοι ξένοι έχουν τα χαρτιά στην Ελλαδα μιας κ ακόμα το Μπαν δεν έφυγε;

 2. Καθοριστικό το επόμενο 3ήμερο νομίζω.Αν δεν γίνουν πληρωμές,πάει η ομάδα λειψή στην Λήμνο και υποστεί αγωνιστικό διασυρμό,η κατάσταση τείνει στο μη αναστρέψιμο…..

  • Γιατί τι θα γίνει αγωνιστικά; Ποια η διαφορά μιας ήττας 1 ή 35 πόντους ; Αγωνιστικά καμία. Διοικητικά από την άλλη θα πιέσει ακόμα περισσότερο καταστάσεις. Αλλά μη αναστρέψιμο δεν θα γίνει κάτι αγωνιστικά…

 3. Μπορει.Το Σάββατο μπορείς;Οχιιιι,οχιιιι…..(Μηλιώκας)
  Θα μυρίσουμε τα δάχτυλα μας και θα πούμε οσωνουπω.Γιατι μιλούν με γρίφους οι γέροντες.

 4. Για να μην τρελαινόμαστε πάντως μέσα στη θλίψη μας, για να έφυγε έγινε κάποιου τύπου συμφωνία, αλλιώς δεν θα μπορούσε να υπογράψει πουθενά. Όσα και να του χρωστάμε αν δεν κάνει προσφυγή και δικαιωθεί δεν μπορεί να υπογράψει πουθενά. Οπότε κάτι συμφωνήσαμε και έφυγε. Αν θα πάρει αυτά που συμφωνήσαμε και προφανώς υπογράψαμε είναι άλλη υπόθεση. Μπορεί να καταλογίσουμε πολλά στον Γουλιέλμο αλλά νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι είναι μάλλον καλός δικηγόρος, άρα νομίζω θα εξασφάλισε τα αυτονόητα.

Comments are closed.