Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ παραμένει σταθερή στις δεσμεύσεις της από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, πληρώνοντας σε καθημερινή βάση κάθε είδους υποχρεώσεις, που αφορούν οφειλές της Κ.Α.Ε., οι οποίες έχουν συσσωρευτεί από το 2004 μέχρι και σήμερα. Χθες (30/04), πληρώθηκαν οι ρυθμίσεις προς το Δημόσιο που αφορούν σε χρέη, τα οποία δημιουργήθηκαν απο το 2004 και εντεύθεν, με σημαντικότερες τις δόσεις του άρθρου 99.

Ο ΑΡΗΣ ειναι η συνεπέστερη Κ.Α.Ε. του φετινού πρωταθλήματος. Την ώρα που οι προπονητές και η ομάδα προπονούνται, κάποιοι με προφανείς σκοπιμότητες επιλέγουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, οκτώ μέρες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Πηγή: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

Άρα δεν έκαναν αποχή οι Αμερικάνοι;

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Dom
Dom

Μήπως όταν λένε “κάποιοι με προφανείς σκοπιμότητες”, εννοούν τους Αμερικανούς;

xav
xav

τους μανατζερ τους πιθανοτατα

Jose

Τα ιδια παντελακη μου τα ίδια παντελή μου! Το ότι δεν υποσχέθηκε παλάτια δεν είναι λόγος να του επιτρέπουμε καινούρια χρέη και ξεφτιλικια!

xav
xav

ποια νεα χρεη, αυτο που εγινε σημερα ουσιαστικα ηταν μια ακομα αποδειξη οτι η ομαδα ειναι πληρωμενη…Αυτο που αναδεικνυεται ειναι η αναγκη για συστρατευση ωστε να λυθει το μπαν, ρεαλιστικα σε αντιθετη περιπτωση το πιο πιθανο να παμε σε ροστερ με περισσοτερες επιλογες Ελληνων…

Jose

Δηλαδή ότι 4 παίκτες απείχαν από τη προπόνηση είναι απόδειξη ότι η ομάδα είναι πληρωμένη;;;;;;;; Έλεγα ίσως να βρεθεί κάποιος να πιστέψει το παραμυθι ότι είναι μόνο 1 μήνα απληρωτοι (όπως τότε με τον Μαρμπλ που δεν είχε πληρωθεί μόνο το πρόστιμο και θα του κόβαμε το μπάσκετ) αλλά να είναι και απόδειξη οικονομικής υγείας ή αποχή με ξεπερνάει. Περιμένω λοιπόν να ακούσω πως θα τιμωρηθούν όσοι απείχαν από τη προπόνηση!

dragon_aris
dragon_aris

Αυτό που θέλει να περάσει η καε με την ανακοίνωση και με τους διάφορους παρατρεχάμενους που διαδίδουν πράγματα είναι ότι η ομάδα είναι καλοπληρωμένη και ότι μας έχει βάλει στο μάτι ο κλάδος των manager.
Άτιμη κοινωνία που μας κυνηγάς!

ChrisSiak
ChrisSiak

Οκ μπορει να έγινε. Και πολύ άργησε. Μονος του παλευει ο Γουιλ με δικά του λεφτά. Τους πληρώνεις όμως και τελος. Δεν χρειάζεται ανακοίνωση. Money talks.

dragon_aris
dragon_aris

Σωστός αλλά όπως φαίνεται όταν δεν έχεις λεφτά βγάζεις ανακοίνωση!

ChrisSiak
ChrisSiak

Παίζει κ αυτό που λες. Απλά και όταν δεν κουνιόταν φύλλο κ όλα λειτουργούσαν ρολοι-θεωρητικά-πάλι έβγαιναν κάποιες ανακοινώσεις αχρείαστες ή ανόητες. Όποτε απλά νομίζω πως το έχει και λίγο στο αίμα του ο Γουιλ

Sam Vincent

Όταν κάποιος είναι απλήρωτος την δόση του Μαρτίου σημαίνει πως έχει πληρωθεί την δόση του Φεβρουαρίου και σήμερα 2/05 είναι απλήρωτος δυο δόσεις. Δεν τον λες απλήρωτο στον επαγγελματικό αθλητισμό της χώρας μας σε καμιά περίπτωση . Δεδομένου πως όπως λέει η ανακοίνωση ,είμαστε συνεπείς στα παλιά χρέη προς το δημόσιο θεωρώ κακή αντίδραση την κίνηση των παικτών (πλην Μπελ) . Η κατάσταση βέβαια εξακολουθεί να παραμένει δύσκολη και κρίσιμη .

kaptsik

Συμφωνώ. Κι έχω και μια απορία. Στην Κύμη και τον Κολοσσό πέρσι όλα καλά; Μικροκαθυστερησεις μόνο;

Sam Vincent

30 του μήνα η δόση ήταν στην τράπεζα …

gallistis237
gallistis237

Νομιζω οτι για να γίνει προσφυγή, πρέπει να διπλωσει δόση συμβολαίου, δηλαδή να χρωστάμε 2. Προφανώς η επόμενη πρέπει να είναι το Μάιο οποτε αν δε πληρωθεί και αυτή ,τοτε αρχίζουν τα όργανα