Για άλλη μια φορά η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. τιμωρείται με υπερβολική ποινή για ήσσονος σημασίας ζήτημα και αναγκάζεται -όλως τυχαίως- να δώσει δύο κρίσιμα ντέρμπι του πρωταθλήματος, χωρίς την παρουσία του έκτου παίκτη της. Οι δύο επόμενοι εντός έδρας αγώνες είναι με ΠΑΟΚ και με Προμηθέα Πάτρας.

·Διαμαρτυρόμαστε γιατί μια απλή λεκτική αντιπαράθεση μελών του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας με φιλάθλους, τιμωρήθηκε ως εκφοβιστική επίθεση και απειλή για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών!

·Διαμαρτυρόμαστε γιατί σε έναν αγώνα που όλα κύλησαν ομαλά, η απομόνωση ενός δευτερεύοντος περιστατικού οδηγεί σε τιμωρία δύο αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο!

·Διαμαρτυρόμαστε γιατί η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δεν είναι καν υπότροπη για οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό.

·Διαμαρτυρόμαστε γιατί η διακοπή του αγώνα ήταν αποτέλεσμα έντασης μεταξύ των παικτών εντός του αγωνιστικού χώρου και ουδεμία σχέση είχε με τυχόν παρεμβολή φιλάθλων της ομάδας μας.

Πάγια θέση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. είναι ότι οι αγώνες μπάσκετ πρέπει να διεξάγονται με κόσμο και οι αναμετρήσεις να κρίνονται εντός των αγωνιστικών χώρων. Εν προκειμένω, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα κατά της άδικης και υπερβολικής ποινής, που της επιβλήθηκε και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα δικαιωθεί (για ακόμα μια φορά) στην κατ’ έφεσιν δίκη.

Source: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. | Aris BC – Official Page & Online Store

Αναρωτιέμαι ποια διοίκηση έβγαλε την ανακοίνωση. Η “επίσημη” εξ Αθηνών ή η “ανεπίσημη” εκ Θεσσαλονίκης , ακα “Εθνικής Αμύνης”

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
skoraris

Εντάξει ρε παιδιά όσο και αν είναι υπερβολή ας μάθουμε και εμείς κάποτε ότι τα νταηλικια κομμένα. Κάθε φορά τώρα να βαράνε τον πάγκο του αντιπάλου και μπινελίκια στον αντίπαλο πάγκο! Ε τι περιμένουμε να γίνει; Και στην τελική φτάνει. Την καφρίλα τη βαρέθηκα.

Ian 73
Ian 73

Έτσι ακριβώς.

Mario Mponi
Mario Mponi

Στις 8 Μαρτιου θα εκδικαστει η προσφυγη..Κεκλεισμενων οριστικα με παοκ