Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και ο Δημήτρης Γουλιέλμος, επιβεβαιώνουν την απόλυτη και χωρίς καμία αμφιβολία στήριξη και εκτίμηση που τρέφουν στον προπονητή μας κ. Καστρίτη, ο οποίος έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ομάδα μας. Η ομάδα, δηλαδή, τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και ο κ. Γουλιέλμος ζήτησαν ήδη να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Δεν υπάρχει στην ομάδα καμία αμφισβήτηση για τον Προπονητή μας και τα όσα έχει επιτύχει και θα πετύχει μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Κρίμα για τον Καστρίτη  Σε ένα μήνα θα απολυθεί ?

Πέρα από την πλάκα, γιατί βγάλαμε τέτοια ανακοίνωση; Υπήρχε θέμα;

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Παναγιώτης

Το έγραψε και Χ.Γκάλης στο άρθρο του στο Basketplus Ο Δημήτρης Γουλιέλμος, αυτή την περίοδο, θα είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων, θα πρέπει να φροντίσει η διοίκηση να δουλεύει με σοβαρότητα. Δεν γίνεται να κάνει επαφές, στο Κολωνάκι στην Αθήνα και πριν πληρώσει τον λογαριασμό να έχουμε μάθει στην Θεσσαλονίκη με ποιον είναι και τι συζητάει…. Δεν είναι μόνο οι επαφές που κάνει και τις μαθαίνουμε, όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν πρέπει. Όπως για παράδειγμα, δεν πρέπει να μαθαίνει ο νυν προπονητής, ότι ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, πίνει καφέ με άλλους προπονητές. Τα στεγανά, ενός διοικητικού συμβουλίου,… Περισσότερα »

Dr Nimbelugen

ΟΚ δουλειά δεν έχει ο οξαποδώ τις κάλτσες του μαντάρει….Για να γίνει επαφή με άλλον προπονητή σημαίνει πως ήδη έχει τελειώσει το θέμα μπαν.Δε νομίζω πως λογικός άνθρωπος θα δεχτεί να έρθει στον Άρη στην φάση που είμαστε( τουλάχιστον κάποιος που θα εργάζεται κανονικά ή θα έχει φυσιολογική καριέρα-τώρα αν είναι κανένας μακροχρόνια άνεργος ή σε φάση που ψάχνει το μπαμ και την έκρηξη ε δε νομίζω πως θα είναι καλύτερος του Καστρίτη όπως δε νομίζω πως και ο Καστρίτης είναι καλύτερος του Αγγέλου αντίστοιχα).Ας ιεραρχήσουμε προτεραιότητες και ας μην πέφτουμε σε λούμπες.Αν όντως δεν υφίσταται θέμα πίνεις καφέ με… Περισσότερα »

ChrisSiak
ChrisSiak

Ή από την άλλη δεν έχει τελειώσει το θέμα μπαν, δεν το βλέπει να τελειώνει και προσπάθησε να πιπιλησει υποψήφιο προπονητή όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε να είναι καλυμμένος ο Γουιλ.

fantomas

Και στο Κολωνάκι με ποιον έπινε καφέ;
Ιδού η απορία;

ChrisSiak
ChrisSiak

Εκνευριστικά άσκοπη ανακοίνωση

Sam Vincent

Ίσως να ζήτησε εξηγήσεις ο Καστρίτης και έγινε η ανακοίνωση της ΚΑΕ (κατ απαίτηση του ,για να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης με τον κόουτς αλά και ο εγωισμός του . Δυστυχώς ο Γουιλ δεν το έχει με την επικοινωνία και τους σύγχρονους κανόνες της . Δεν χρειάζονταν ανακοίνωση της ΚΑΕ αλλά ένα αρθράκι σε αντίστοιχη και εγκυρότερη σελίδα (Βλαχοπουλος ,gazzetta πχ) που να λεει πως υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών και πως υπάρχει θετική διάθεση επέκτασης της συνεργασίας . Όσον αφορά την επάρκεια του προπονητή πρέπει να μείνει πάση θυσία εφόσον μείνει το μπαν(απευκταίο πλην πιθανό σενάριο ) .Αν… Περισσότερα »

vaggelaris
vaggelaris

Αληθεια night απο τους ξενους παικτες που ειναι τωρα ελλαδα ποιοι ειναι διαθεσιμοι για μας?

vaggelaris
vaggelaris

Δε ξέρω αν εμφανιστεί μαγικά κάποιος που να πληρώσει για το μπάν αλλά η ομάδα πρέπει από τώρα να κυνηγήσει παίκτες που υπάρχουν τα δελτία τους Ελλάδα και Έλληνες παίκτες!! Αλλά εφόσον το οικονομικό επίπεδο μας δεν αλλάξει γιατί να διώξουμε καστριτη?

stepap

Συμφωνώ, έχουμε 4 καλούς Ελληνες παίκτες και πρέπει να τους πλαισιωσουμε με 2-3 καλύτερους ξένους. Χωρίς ρίσκο πρέπει να κλείσουμε ξένους από την Ελλάδα και ας χρειαστουν και λίγα παραπάνω λεφτά, μιας και οι τιμές δεν θα είναι χαμηλές Μάιο – Ιούνιο.

Kostaris
Kostaris

Με όλο το σεβασμό προς όλους εδώ μεσα(ιδίως εκείνους π συζητάνε για ομάδα με μπαν του χρόνου), απλά δεν υπάρχει θέμα μη άρσης του μπαν…δεν γίνεται να ζήσει η ομάδα κ 3η τέτοια χρονιά σερί…δεν είναι λύση αυτή…δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στην απαξίωση…θα χε νοημα αν ήταν για 1-2 χρόνια κ μετά επιστρεφαμε.. Να συνεχίσουμε να φυτοζωουμε, όχι, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο! Κόβουν τον λαιμό τους κ βρίσκουν λύση… Αλλιώς στείλτε την ομάδα για restart(εγώ π το κατεκρινα, από το να μας βλέπω για χρόνια έτσι, καλύτερα στο ερασιτεχνικό κ μετά επιστροφή για να ξαναγινουμε ΑΡΗΣ)… Η αλήθεια… Περισσότερα »

stepap

Με τη νεότερη νομοθεσία νομίζω πως και να πάμε στα ερασιτεχνικά δεν σβήνονται τα χρέη.

Kostaris
Kostaris

Stepap, νομίζω πως τα χρέη από την ομάδα σβήνονται αλλά όχι από τα φυσικά πρόσωπα…απλά νομίζω πως αυτό απαιτεί 3 χρόνια τουλάχιστον για επιστροφή,όχι 2 όπως πρώτα… Αυτό νομίζω ισχύει…. Chris, φίλε το ξέρω ότι όλοι αυτό θέλουμε, απλά λέω ότι δεν γίνεται να φυτοζωουμε ακόμα μια χρονιά…δεν οδηγεί πουθενά αυτό… Δεν αντεχεται αυτό το πράγμα…άλλο οι κακές αγωνιστικά χρονιές κ άλλο αυτά π κάνουμε τώρα… Προφανώς κ υπάρχουν λύσεις…δεν είναι γουλιελμος ή το χάος… Επίσης, plan b, που σημαίνει μπαν, τι νόημα έχει; Plan b ας έχει η διοίκηση, εμείς, οι δημ/φοι(κυρίως αυτοί) τους δείχνουν ότι τέτοιο πλάνο δεν… Περισσότερα »

ChrisSiak
ChrisSiak

Έχεις δίκιο. Ας προσποιηθούμε πως δεν υπάρχουν τα μπαν. Όλα μες το μυαλό είναι στην τελική. Ή να το παίξουμε τρελίτσα να κάνουμε μεταγραφες κανονικά κ να πούμε Α είχαμε μπαν; Σορι δεν το ξέραμε. Μάλλον πήρατε τηλέφωνο και λείπαμε.

Φιλε με συγχωρείς πολύ αλλά νομίζω πως έχεις άδικο. Ενημερωτικά πιάστηκα από την φράση σου «απλά δεν υπάρχει θέμα μη άρσης του μπαν».

Προφανώς όλοι θέλουν καλή ομάδα κ ελευθερία μεταγραφών αλλά να μην υπάρχει plan B; Με όλον τον σεβασμό αλλά πρέπει να υπάρχει από την στιγμή που ο Γουιλ κάθε τόσο ζητάει συμπαίκτες και δεν έρχεται κανεις.

Sam Vincent

Αν κατάλαβα καλά , σε αντίθεση με την ενδοτικότητα μας και όσους από εμάς επιθυμούμε να κατέβουμε του χρόνου με μπαν , προτείνεις δυο λύσεις ,την εξής μια (τα χρέη δεν φεύγουν με τους υποβιβασμούς όπως καλά λεει ο stepap ,για να ξανανέβουμε Α1 και να ξαναζητάμε να κόψουν τον λαιμό τους ): “Αν δεν μπορούν να βρούνε λύση ,κόβουν τον λαιμό τους κ βρίσκουν λύση χτες …” Καλά κατάλαβα ?

Bilias6
Bilias6

Συφωνω σε ολα εκτος απτο restart. Φιλε Κωστα εγινε restart το 2003, ηρθαν οι σωτηρες και μας χρεωσαν παλι. Το ιδιο θα γινει. Θα πεσουμε και θα δωσουμε την ομαδα σε καποιον ηλιαδη, δαμιανιδη, σκορδα, αρβανιτη…. διαλεξε και παρε.
Χρηστο διαβασα το πλαν μπι και με πιασαν τα γελια. Οχι με σενα φυσικα. Θυμηθηκα την δηλωση του Γουιλ οτι φετος καναμε ομαδα που τουλαχιστον θα βαζει τις βολες. Βαλε και την ανακοινωση στηριξης του Καστριτη, ενω εχει ηδη στειλει 2(και θα στειλει κι αλλους αν συνεχισει ετσι). Το αγωνιστικο πλανο του Γουλιελμου μου θυμιζει το ξυλινο λαγο των Μοντι Παιθονς.

ChrisSiak
ChrisSiak

1)Ρισπεκτ στους Μόντι Παιθονς
2)Επειδή εγώ είπα για πλαν μπι ότι πρέπει να υπάρχει σαν σχέδιο. Δεν είπα ποιο είναι το πλαν μπι! Όποτε ρωτάω ποιο είναι το πλαν μπι; Και δεν κοροϊδεύω τώρα. Έχει δηλώσει κάτι ο Γουιλ ως εναλλακτική;

Kostaris
Kostaris

Φίλε bilia, ούτε εγώ το θέλω το restart, με πιάνει αναγουλα…Η απογοήτευση, η απελπισία με οδηγεί εκεί…δεν γίνεται ρε φίλε να βλέπουμε αυτό το έκτρωμα να φέρει το έμβλημα κ το όνομα του Αρη…όχι αυτόν τον Αρη!…ντροπή!… Κ να προσπαθούν κιόλας να μας πείσουν ότι έτσι είναι κ άμα σας αρέσει, η ομάδα χρωστάει κ έτσι θα πορευτει κ μετά από 10_15 χρόνια θα ξαναγινουμε ομάδα….αν δεν μπορούν να βρουν λύση, ναι!, με πόνο ψυχής λέω ερασιτεχνικό…θα το πιούμε κ αυτό το πικρό ποτήρι, θα γυρίσουμε πιο δυνατοί…εδώ αντεξαμε τα σκατα στο ποδόσφαιρο 4 χρόνια (κ με το μπάσκετ να… Περισσότερα »

timemaster

Κάτι που εγώ έχω αποδεχτεί εδώ και πολύ καιρό είναι ότι το ρομαντικό πρωτάθλημα του ΄79 είναι η αρχή μίας απίστευτης συγκυρίας που οδήγησε στην μεγάλη ομάδα της επόμενης δεκαετίας και σε καρπούς που έως σήμερα απολαμβάνουμε. Καρπούς που αν δεν υπήρχαν εδώ και πολλά πολλά χρόνια θα είχαμε πέσει κατηγορία. Κάτι που έγινε σε όλα τα άλλα αθλήματα. Αυτή η συνειδητοποίηση από εμένα με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα περασμένα μεγαλεία δε θα έρθουν ποτέ εκτός και αν πραγματοποιηθεί κάτι ή ένας συνδυασμός από τα παρακάτω. Α. Να βρεθεί ένας μεγιστάνας που θα βάλει τρελά λεφτά όπως γίνεται στον… Περισσότερα »

Kostaris
Kostaris

Διαφωνούμε οριζοντιως καθετως κ διαγωνιως σχεδόν σε όλα όσα έγραψες… Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογια σε όλα αυτά, απλά θα σ πω ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ούτε ΜΕΣΣΑΙΑ ούτε ΥΓΙΗ ομάδα της Α1 εδώ κ 2 χρόνια κ ποιος ξέρει για πόσο ακόμα….οπότε τι ακριβώς προτιμάς αδυνατώ να το καταλάβω… Κ ναι για μένα είναι μιζερη η νοοτροπία αυτή… Ονειροπολος π θα ρθει ο μεσαίας να μας σώσει γιατί είμαστε οι εκλεκτοί του Θεού; Είπε κανείς να ρθει κάποιος για να μας ξανακάνει αυτοκρατορες; Ένας άνθρωπος να φτιάξει μια ομάδα που(για αρχή) θα διεκδικεί έστω τα κυπελλακια ελληνικά κ ευρωπαϊκά, που θα… Περισσότερα »