Αγγέλου ο επικρατέστερος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS ο Αγγέλου είναι αυτός που θεωρείται επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο των κίτρινων. Δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο ο Έλληνας τεχνικός να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και να έχει τις τελικές συζητήσεις με την ΚΑΕ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των κίτρινω

Μα είναι αχώνευτος να τον πάρει… 

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Anonymous
Anonymous

Επειδή είμαι απο χαλκίδα και ξέρω καλά τι εστί Αγγέλου θα έλεγα πάμε απο την σκύλα στήν χάριβδη αν ο ένας δεν είχε συστήματα ο άλλος νομίζει ότι είναι ο Ιωαννίδης!!!Τι να πω συνέχεια λάθος επιλογές.
Ίδωμεν!!!

Anonymous
Anonymous

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ;

Anonymous
Anonymous

ο φλεβαρακης θα ηταν μια καλη επιλογη..ειδικευεται στο να κραταει ομαδες στην κατηγορια. ξερουμε που ειναι? οσο για αγγελου..τι να πω..περα απο αχωνευτος(σε ολα τα ματς μας με γαυρο ηταν προκλητικοτατος) αν -δυστυχως- ελπιζω να εχει μαθει και τιποτα πλαι στον ιβκοβτις μπας και δουμε κανα ρημαδοσυστημα. απορώ πάντως πώς του ήρθε να αναλαβει τον Αρη?

Νίκος Μ.
Νίκος Μ.

Βαγγέλη Αλεξανδρή σε ευχαριστούμε. Είχαμε μια ψυχική επικοινωνία πολύ μεγαλύτερη από μια σχέση οπαδού-προπονητή μας. Φοβάμαι οτι θα μας λείψεις πολύ. Έδωσες μεγάλο αγώνα για την ομάδα του Άρη μας.