Αβέβαιο το μέλλον (και) των Ακαδημιών μπάσκετ

Το 2014 υπογράφηκε μνημόνιο μεταξύ του Α.Σ. και της ΚΑΕ, το οποίο έβαζε τις Ακαδημίες του μπάσκετ κάτω από τη σκέπη της τελευταίας. Στο μνημόνιο αναφερόταν ως ημερομηνία λήξης «το τέλος της σεζόν 2018-19». Η χρονιά για τις Ακαδημίες και τα υπόλοιπα τμήματα (εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό) ουσιαστικά τελείωσε και πρέπει να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει, αφού αυτήν τη στιγμή είναι ουσιαστικά «στον αέρα».

Δύο είναι οι δρόμοι. Είτε η ΚΑΕ θα κρατήσει υπό τη σκέπη της τις Ακαδημίες, είτε αυτές θα “επιστρέψουν” στον Ερασιτέχνη. Αμφότεροι οι φορείς του ΑΡΗ αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα και μένει να φανεί πότε θα ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα και ποια απόφαση θα πάρουν.

Σε μία εποχή που οι Ακαδημίες αρκετών ομάδων ήδη έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό τους, στον ΑΡΗ υπάρχει αβεβαιότητα. Δεν έχει γίνει καν συζήτηση με τους προπονητές και τους υπεύθυνους των τμημάτων για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίοι έχουν ξεκινήσει επαφές, έχοντας εντοπίσει κάποιες καλές περιπτώσεις νεαρών παικτών που μπορούν να ενισχύσουν τον ΑΡΗ, όμως δεν μπορούν να πράξουν κάτι επίσημο, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.  

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λυσεις υπάρχουν .
    Ευτυχώς οι διπλανες ομαδες ακαδημιες , επισης παραπέουν, οπότε οι γονεις θα το σκεφτουν 3 φορες να παρουν τα παιδια τους κ να τα πανε αλλού. Κερδίζουμε χρονο ετσι.

  2. Στη κατάσταση που είμαστε δυστυχώς κινδυνεύουμε να χάσουμε τους πρωταγωνιστές της φετινής εφηβικής ομάδας. Ψάχνουμε να βρούμε κάτι θετικό κ όλα είναι μέχρι τώρα είναι μαύρα στην ΚΑΕ.

Comments are closed.