Ένας στρατιώτης του ΑΡΗ ρίχνεται στη μάχη για την επιβίωση

Το σίγουρο είναι ότι στην παρούσα φάση και μετά την αποχώρηση του Σούλη Μαρκόπουλου, ο ΑΡΗΣ χρειαζόταν έναν κόουτς ο οποίος μεταξύ άλλων να εμπνεύσει και να συσπειρώσει τους παίκτες. Γιατί η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα απ’ αυτό που έχει δείξει ως τώρα. Ως ασίσταντ, ο Καμπερίδης είχε διαπρέψει στο κομμάτι των σχέσεων με τους παίκτες. Καλείται, τώρα, να το κάνει και από τη θέση του πρώτου προπονητή, η οποία έχει άλλες απαιτήσεις και άλλες παραμέτρους και πολλάκις απαιτεί διαφορετική διαχείριση των καταστάσεων. Όλα αυτά, μάλιστα, σε μία δύσκολη φάση, αφού έχει παρατηρηθεί ένταση, για πολλούς λόγους, με παίκτες όπως ο Ντραγκίτσεβιτς και ο Γκετσεβίτσιους.
Το πιο δύσκολο ταξίδι της μέχρι τώρα καριέρας του, μόλις ξεκίνησε…

Πηγή: Ένας στρατιώτης του ΑΡΗ ρίχνεται στη μάχη για την επιβίωση | AllAboutARIS.com

Ας ελπίσουμε το παρθενικό του ταξίδι σαν “καπετάνιος” , να μην έχει κατάληξη σαν του Τιτανικού…

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
dorian gray
dorian gray

“Ας ελπίσουμε το παρθενικό του ταξίδι σαν “καπετάνιος” , να μην έχει κατάληξη σαν του Τιτανικού…” – το πιθανότερο, δυστυχώς.
Πάντως, οφείλουμε να τον στηρίξουμε.-

MrT

Αν με κάποιον τρόπο καταφέρει η ΚΑΕ να ανταποκριθεί με τις πληρωμές και δεν υπάρξει θέμα

dragon_aris
dragon_aris

Οχι απλά πιθανότερο, αν ήταν σημείο σε στοιχηματική θα έδινε 1,01 και θα κλείδωνε σε λίγο. Δηλαδή η πρώτη σκέψη αυτών που αναλαμβάνουν τώρα την ομάδα ήταν να δώσουν την ομάδα σε κάποιον που δεν έχει ξαναδουλέψει ποτέ σαν πρώτος προπονητής; Έχει χαθεί κάθε έννοια της λογικής πια σε αυτή την ομάδα.

gkanton
gkanton

Γιαννάκης, Αγγέλου, Καστρίτης, Μαρκοπουλος. Κάθε μια περίπτωση πρέπει να εξετάζεται ξεχωριστά, αφού ήταν διαφορετικές και οι συνθήκες στις οποίες εργάστηκαν και διαφορετικοί οι λόγοι αποτυχίας .Πάντως στην συγκεκριμένη συγκυρία, άμα μπούμε στη λογική γιατί αυτός κι όχι ο άλλος θα χάσουμε και τη μπάλα.
Υ. και τον Πρίφτη βοηθό τον ανέβαζαν κάποιοι, βοηθό τον κατέβαζαν. Ας δούμε πού είναι και τι κατάφερε ο “βοηθός” και πού είναι οι “πρώτοι”.

Sam Vincent

Φίλε μου επέτρεψε μου να διαφωνήσω στο ότι ο Καστρίτης απέτυχε . Τέλος όσον αφορά τον Πρίφτη νομίζω πως οι πολέμιοι του ακόμα βοηθό και “πετσετά” τον θεωρούν και ισχυρίζονται πως δεν πέτυχε απολύτως τίποτα ,άσχετα αν πριν έναν μήνα έπαιζε σοβαρά για τον παο .

gkanton
gkanton

Συμφωνώ ότι ο Καστρίτης δεν απέτυχε. Αλλά κι αυτόν πολλοί από μας τον έβλεπαν στραβά, γιατί δεν τους γέμιζε το μάτι.

Sam Vincent

Εννοείτε . Αυτό το μάτι μας που η αλήθεια είναι πως είδε πολλά ,δεν γεμίζει εύκολα .

Ody

Πάντως ρε παιδιά μιας και μιλάμε για επιτυχημένους και αποτυχημένους, αυτό το ριμάδι το μπάσκετ είναι το άθλημα της μιας στιγμής. Μπορεί να ξέρει κανείς πως θα είμασταν σήμερα αν σε εκείνη την καταραμένη φάση δεν χτυπούσε το χέρι του ο Μποχωρίδης; Χάσαμε τζάμπα ένα δικό μας παιχνίδι (με τις δύο χαμένες βολές λόγω του κατάγματος), χάσαμε την ευκαιρία να ξεκινήσει η χρονιά με 2/2 νίκες ψυχολογίας στα τοπικά ντέρμπι, χάσαμε και τον καλύτερο Έλληνα παίκτη μας για δύο μηνες. Ακόμα και οι ξένοι μας μπορεί να είχαν καλύτερη εικόνα αν είχαν το χρόνο να ενσωματωθούν με ηρεμία. Αλλά τι… Περισσότερα »

Dr Nimbelugen

Αυτό το που κάθε παίκτης με εξαιρετικά στατιστικά είτε σε ρημπάουντς είτε σε ασσίστς είτε σε σκοράρισμα και ποσοστά υπογράφει σε εμάς και μεταμορφώνεται σε παίκτη σειράς του εφηβικού και που κάθε προπονητής με βιογραφικό σε βατές και μη καταστάσεις , αποτυγχάνει και φεύγει με την στάμπα του λαπά και του άσχετου,δεν παλεύω να το εξηγήσω με τίποτε.Άρα μάλλον η περιρρέουσα φταίει και οι ειδικές συνθήκες γύρω από την ομάδα παρά τα όσα συμβαίνουν εντός αυτής αμιγώς….Για τον Κάμπερ τα είπαμε,αν του επιτραπεί να εργαστεί με συνθήκες οικονομικής ισορροπίας θα μπορέσει να αξιολογηθεί αντικειμενικά και δίκαια στο πέρας της σαιζόν,αν… Περισσότερα »