Από το πρωί της Κυριακής (30/12), ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, βρίσκεται στα γραφεία της εταιρίας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, για μια σειρά επαφών με τους πιστωτές με απώτερο σκοπό να διερευνηθεί αν μπορεί να γίνει άρση της τιμωρίας μεταγραφών. Παράλληλα αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί έκτακτο δ. σ. της ΚΑΕ αύριο.

Πηγή: Έκτακτο Δ.Σ. στην ΚΑΕ Άρης και επαφές για το ban | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

Ελπίζω να μπορούμε ( με όποιον τρόπο ) να ανεβάσουμε την προσφορά μας στους παίκτες κι αυτοί να βάλουν νερό στο κρασί τους , ώστε να το λύσουμε το θέμα ASAP.

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
aris6emperor

ASAP δεν έχει.. Αύριο κιόλας πρέπει να πέσουν προκαταβολές. Ας υποθηκεύσει το σπίτι του. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει σε περίπτωση που χάσουμε κι απ’ τον Ήφαιστο.

Sotiris

Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών αν χάσουμε την επόμενη αγωνιστική και δεν έχει λυθεί το μπαν θα ξαναζήσουμε τις καταστάσεις του ποδοσφαίρου με τον Ηρακλή και μετά σίγουρα δεν θα έχουμε σωτηρία.

aris6emperor

Κι εγώ φοβάμαι ότι θα ξεφύγει άγρια το πράγμα. Κοίτα που καταντήσαμε!

ChrisSiak
ChrisSiak

Την καλύτερη ερώτηση για αυτό το άρθρο την έκανε ένας σε σχόλιο στο φβ.

Τι ώρα και που.

Να είναι ο απλος φίλαθλος εκει. Να συζητηθούν όλα τα θέματα καθαρά και ξάστερα. Όλοι για το καλό της ομάδας. Δεν περισσεύει ούτε ένας.

Kostaris
Kostaris

Φίλε Χρήστο…τι σημασία έχει να μάστε εμείς εκεί, οι απλοί φίλαθλοι…δεν μας νοιάζει…να αφήσουν ήσυχο τον κόσμο του Άρη κ να μη τον ξαναπιάσουν στο στόμα τους επί ματαίω, όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι, τα λαμόγια…τέλος με τον κόσμο….λύσεις αυτοί κ μόνον αυτοί…κ όχι αύριο, αλλά χθές! Έχει τελειώσει προ πολλού η υπομονή μας…λύση χθές! Θα τους δώσουμε εμείς τη λύση;δεν είμαστε καλά Μ φαίνεται!!!! Η λύση είναι τα λεφτά…να τα βρουν…που;ε αυτή είναι η δουλειά τους… Εμείς άμα δεν έχουμε λεφτά για εισιτήριο, μας δίνουν αυτή λύση; Λοιπόν, ο κόσμος μια χαρά κανεί τη δουλειά του χρόνια τώρα, κ με… Περισσότερα »

ChrisSiak
ChrisSiak

Μοχλός πίεσης Κώστα. Να νιώσουν απειλή. Είμαι πάντα υπέρ της νοοτροπίας ότι τον σεβασμό τον κερδίζεις δεν τον απαιτείς. Αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο αν δε με σεβεστε θα με φοβάστε.

aggelos
aggelos

Δηλαδή περίμενε να χάσουμε απο την Κύμη για να ξεκινήσει τις επαφές;

Dr Nimbelugen

Εμένα αν δεν δω αποτέλεσμα να και αν γίνουν επαφές να και αν δεν γίνουν…και ο Μπαρουφάκης έκανε επαφές εφαρμόζοντας τη θεωρία των παιγνίων.Άρα αν η διαπραγμάτευση δεν συνοδεύεται από ουσιαστικές και βελτιωμένες προτάσεις πάλι στο βούρκο θα καταλήξουμε.Άρα θα τις κρίνω εκ του αποτελέσματος.Ξηλωθείτε και κατεβείτε Αθήνα, μιλήστε με τον Σάλα, τον Μάλα τον Μουλαχασάνοβιτς δεν μας ενδιαφέρει.Τέλος βδομάδας πρέπει να έχει λυθεί το θέμα μπαν και να προχωρήσουμε σε επιλογές 2 ξένων.Αν δεν υπάρχει φως από τους μεγάλους βγείτε και πείτε ευθέως το μάγκες ξηλωθείτε να βρεθούν τα 150.000 για τις προκαταβολές και αλλά 50-60 ή πόσα απαιτούνται… Περισσότερα »

Jim Patras

Λόγω των σχέσεων του μεγαλομετόχου με Αλευρογιάννη αλλά και με το άτομο που ανέφερες,εκτιμώ ότι είναι πολύ βατή περίπτωση.

vaggelaris
vaggelaris

Και τι θα αλλάξει με τον Σακελλαρίου ρε παιδιά. Θα έχεις άλλον έναν παίκτη να βαράει τρίποντα. Να τα έβαζε κι ολας. Πρέπει να ρίχνει 10 για να σου βάλει 3. Ο Αρης δε σώζεται έτσι. Θέλει παίκτη ηγέτη άσο που να ανακατωνει λίγο τις αντίπαλες άμυνες. Δε νομίζω ότι θέλει πτυχίο προπονητικής για να το καταλάβει κάποιος αυτό. Το θέμα είναι ότι χρειάζονται άμεσες κ δυνατές λύσεις. Η κατάσταση δεν είναι για να παίζουμε. Τα ψέματα τελειωσαν

καπετάν Κανένας

Θυσίες θέλει Βαγγέλη, αλλά ποιος θα τις κάνει…

Dr Nimbelugen

Βαγγέλη θέλεις παίκτες που να μην κρύβονται.Εδώ άπαντες κρύβονται.Για αυτόν τον Άρη του Χολαργού και της Κύμης ακόμη και ο Σακελλαρίου είναι πολυτέλεια.

vaggelaris
vaggelaris

Πολυτέλεια ο Σακελλαρίου. Μάλιστα. Τέτοια κατάντια. Κατά τα άλλα κάποιους τους χαλούσε ο καρσον κ ο παπαντωνιου. Αγγέλου έχεις να πεις κάτι?

καπετάν Κανένας

Ακόμα στην αίθουσα είναι αυτοί;Με πίτσες ντόμινο να υποθέσω;

Jose

Αποκλειστικο. Θα απόφασιστει δημιουργία επιτροπής έκτακτου αναγκης που θα επικοινωνήσει με τους παίκτες για τα μπαν και με επώνυμους Αρειανους για χρηματοδότηση.

vaggelaris
vaggelaris

Πιάσε το αυγο κ κουρευτο. Δηλαδή έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο για να γίνει αυτό? Δε μπορούσαν από πριν να ενωθούν οι αρειανοι μεγαλοσωτηρες?