Οι κίτρινοι είχαν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση ως τις 2 Απριλίου. Το έκαναν και πλέον περιμένουν να οριστεί δικάσιμος για να εκδικαστεί η έφεσή τους. Είναι μια εξέλιξη που ενδεχομένως να βοηθήσει την ΚΑΕ – μέσω του νέου υπομνήματος που θα κατατεθεί – να πάρει εν τέλει αναβολή για τις υποθέσεις κατάπτωσης εγγυητικής από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.

Πηγή: Άσκησε έφεση η ΚΑΕ στην υπόθεση Γιάνκοβιτς – PRESSARIS

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Subotic7
Subotic7

Θα εξοφληθεί κι αυτός όταν ο γιος του θα παίζει μπάσκετ στην Ελλάδα κάπου στην επόμενη 10ετία (όπως ο Γουίλτζερ τώρα πρόσφατα, ενώ ο γιος του ήρθε στον Ολυμπιακό εν τω μεταξύ, χα χα). Αλλά από μας να έχετε να λαβαίνετε, είναι τιμητικό ακόμα και να σου χρωστάει ο Άρης…

GOUNAS1914
GOUNAS1914

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται ακομα στην καε. Απο τωρα επρεπε να αρχισουν συζητησεις για την αποπλυρωμη η διευθετηση των υποχρεωσεων που εχουμε. Απο τους ευκολους που δεν θα σου δημιουργησουν θεματα οπως (πριφτης-σιμτσακ). Να διχνεις προς τα εξω οτι κατι αλλαζει. Θα ερθει καλοκαιρι και δεν θα μπορεις να υπογραψεις ουτε 30.000 συμβολαιο γιατι προς τα εξω θα διχνεις μπαταχτσης. Που να ερθει ο αλλος οταν χρωστας παντου? Αντι λοιπον να τρεχουμε για παρατασεις ας ξεκινησουμε τους διακανονισμους.