«Κι είναι ελεύθερη και κρύα κι αχαλίνωτη η πτώση».

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ – ÉÙÍÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)Για λογαριασμό του basketballaris.grΜπαζιργιάννης ΚώσταςΧαμένος σε επικίνδυνα μονοπάτια βαδίζει ο Άρης. Σε ένα παιχνίδι μεταξύ του «τυφλού» και του «μονόφθαλμου» επικράτησε ο δεύτερος, αν και ο Κολοσσός Ρόδου έκανε ό,τι πέρναγε από το χέρι του για να δώσει τη νίκη στον αντίπαλό του, ο οποίος όμως απεδείχθη αυτοκαταστροφικός. Η αγωνιστική εικόνα των «κιτρινόμαυρων» σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν κάκιστη με ορισμένες αναλαμπές αποτέλεσμα κυρίως ατομικών ενεργειών.Δυστυχώς, αυτή η ομάδα, αυτοί οι αθλητές που αγωνίσθηκαν σήμερα στο παρκέ του “Nick Galis Hall” δεν είναι γεννημένοι νικητές, δεν έχουν αυτό το στοιχείο στο μπασκετικό τους DNA. Διότι όταν η μπάλα «καίει» οι winners βγαίνουν μπροστά και «καθαρίζουν τη μπουγάδα». Στον Άρη όμως δεν υπάρχει αυτή η νοοτροπία, λείπει αυτή η ικανότητα από το ρόστερ και παρουσιάζεται στο γήπεδο μία ομάδα δίχως αρχή, μέση και τέλος.

Τελικά φαίνεται ότι τα «χνώτα» του Σούλη Μαρκόπουλου δεν ταιριάζουν με αυτά του Άρη. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» φέρει σοβαρή ευθύνη για αυτό το «χάλι», εξαιτίας του οποίου σημειώνονται λιποθυμικά επεισόδια στο Παλέ Ντε Σπορ που άλλοτε ήταν το απόρθητο κάστρο του ξεπεσμένου πλέον «Αυτοκράτορα».

Ο Άρης βαδίζει πρόσω ολοταχώς στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η «ναυαρχίδα» του Συλλόγου βουλιάζει! Ξυπνήστε όλοι!

«Άνοιξε τα μάτια σου,
Μάζεψ’ τα κι ένωσε τα κομμάτια σου.
Μπορείς ακόμα.
Βγες από το ψυχοφθόρο τέλμα κι όρμα.
Αναζήτησε το σοκ που θα σε βγάλει από το κώμα».

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
italiano pazzo
italiano pazzo

Και μια που ανέφερες τους TXC, να συνεχίσω με κάτι άλλο δικό τους.
“Φτάνει πια! Με ‘χουνε φέρει ως εδώ
Φίλε, φτάνει πια! Απορώ τι άλλο θα δω
Έχουν μεσάνυχτα και μου ζητάν να συμβαδίσω
με μια πραγματικότητα που όλο μένει πίσω…….Δείξτε σεβασμό ή βγάλτε το σκασμό.”

Καληνύχτα και καλή τύχη

Aris cy
Aris cy

Καλημέρα. Δυστυχώς δεν διάβασα κάποια εισήγηση στο άρθρο …

Jose

Τελικά ανεξαρτήτου ηλικίας. Ο Άρης ξυπνάει σε όλους τα ποιητικα τους ενστικτα.

Sam Vincent

Αδερφέ Κώστα συγχώρεσε με αλλά βρίσκω τον τίτλο άστοχο .Ο Αρης είναι εδώ .Απόντες είναι ο Γουλιέλμος ,ο Σανικίτζε και ο Μαρκόπουλος .Να λέμε τα πράγματα με τ όνομα τους .

gkanton
gkanton

Το παρελθόν καθορίζει το παρόν και το παρόν το μέλλον. Το πρόβλημά μας δεν είναι τωρινό, αλλά χρόνιο. Δυστυχώς η μνήμη μας είναι κοντή και τα λούζονται όλα αυτοί που τώρα είναι στη διοίκηση. Προτάσεις όμως δεν ακούμε από κανέναν και από πουθενά, παρά μόνο αναθέματα για τους τωρινούς.Αυτό αφορά τους παράγοντες που έστησαν καριέρες και απόχτησαν “όνομα” με τις πλάτες του Άρη. Φυσικά δεν είναι στην απέξω και ο μεγαλοϊδεατισμός και των οπαδών μας που ενώ δεν είχαμε ψωμί, θέλαμε παντεσπάνι. Η άποψη το να απλώνεις τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα θεωρούνταν μίζερη. Τώρα κανένας… Περισσότερα »