Μπορεί να είχαν… παγώσει οι επαφές του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς με τον Άρη, αλλά ο τραυματισμός του Λευτέρη Μποχωρίδη στον καρπό, άλλαξε τα πράγματα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε νέο κύκλο συζητήσεων με τον έμπειρο φόργουορντ, όμως υπάρχει οικονομική διαφορά.

Ο Μποχωρίδης θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 1.5 μήνα, κάτι που έκανε τους ανθρώπους του «αυτοκράτορα» να στραφούν ξανά στον Γιάνκοβιτς.

Πηγή: Άρης: O τραυματισμός του Μποχωρίδη… φέρνει Γιάνκοβιτς | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

1.5 μήνα εκτός έ;

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
καπετάν Κανένας

Φαντάζεσαι να τραυματίζονταν έτσι στον ΠΑΟ που τον ήθελαν ως αντικαταστάτη του τραυματισμένου Αθηναίου;

timemaster

το θεωρώ μεγάλο λάθος το να πάρουμε τον Γιανκοβιτς.
Καταρχήν στον 1,5 μήνα δε θα μας δώσει το πάθος, την άμυνα και τα ριμπάουντ του Μποχωρίδη αλλά θα μας δώσει άλλη μία εστία εκνευρισμού. Μπορεί να σκοράρει αλλά δύσκολα θα βρει ρυθμό και αυτός αλλά και ο Μόρις.
Ενώ όταν επιστρέψει ο Μποχωρίδης θα γίνει μεγάλος συνωστισμός στο 3 εκτός και αν ελπίζουμε μετά να τον βαφτίσουμε σε τεσσάρι οπότε τότε δε θα βλέπουμε ριμπάουντ με τίποτα.
Αν είναι να πληρώσουμε έναν παίχτη ακόμα παίχτη τότε καλύτερα να πάρουμε άσσο ή τεσσάρι και ας βάλουμε τον Τάλτον να παίζει μόνο στην Ευρώπη.

καπετάν Κανένας

ας βάλουμε τον Τάλτον να παίζει μόνο στην Ευρώπη.+1

καπετάν Κανένας

Στο χέρι λέει η πρεσαρις δεν είχε επίδεσμο αλλά γύψο,τουτέστι ράγισμα η σπάσιμο….Σκατουλες!που λέει και ο ChrisSiak, σε κάτι τέτοιες στιγμές…
https://www.pressaris.gr/%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b7/

καπετάν Κανένας

Ο Βλαντο αν έρθει,θα έρθει δυστυχώς σαν αλλαγή του Μποχω στο 3.Ετσι τα φέρνει η ζωή,έτσι θέλουν να μας τα παρουσιάσουν,δεν ξέρω.Για δύο μήνες έξω,λένε τώρα ο Λευτέρης…Όσο δεν τραβάει κι ο Σακ για να ξεκουράζει τον Γκέτσε,παίζει να κατέβει κι εκεί λιγουλακι,πέρα του Μόρις;

timemaster

Ο Βλαχόπουλος γράφει πως
Α. Δεν υπάρχει ομοφωνία στον Άρη για να τον πάρουμε
Β. Δεν έχουμε οικονομική δυνατότητα
Γ. Δεν έχουμε συμφωνήσει με τον παίχτη.