Τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν:

 • 85-59
 • Λιτλ 18
 • Έβανς 10
 • Μούρτος 4
 • 6/3/0

Τη βαθμολογία μπορείτε να τη βλέπετε εδώ 

 1. Ποιο θα είναι το σκορ του αγώνα; ( 1 βαθμός για τη σωστή ομάδα , 2 βαθμούς για τον νικητή και το σωστό σκορ μιας ομάδας με +/- 3 πόντους , 3 βαθμούς για τον νικητή και το ΑΚΡΙΒΕΣ σκορ μιας από τις 2 ομάδες ,4 βαθμούς για τον νικητή και το σωστό σκορ και των 2 ομάδων +/- 3 πόντους , 5 βαθμούς για τον νικητή , το ΑΚΡΙΒΕΣ σκορ μιας από τις 2 ομάδες και το σκορ της άλλης στο +/- 3 και 10 βαθμούς για τον νικητή και το σωστό σκορ του αγώνα. )
 2. Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα; ( 1 βαθμό για τον παίκτη , 2 βαθμούς για τον παίκτη και τους σωστούς πόντους )
 3. Ποιος θα είναι ο πρώτος ριμπάουντερ του αγώνα; ( 1 βαθμό για τον παίκτη , 2 βαθμούς για τον σωστό παίκτη και τα σωστά  ριμπάουντ )
 4. Ποιος θα δώσει τις περισσότερες ασίστ στον αγώνα ; ( 1 βαθμό για τον παίκτη , 2 βαθμούς για τον παίκτη και το σωστό αριθμό των ασίστ )
 5. Πόσα τρίποντα θα βάλει ο Φιτζπάτρικ , πόσες ασίστ θα δώσει ο Ξανθόπουλος και πόσα ριμπάουντ θα πάρει ο Βασιλόπουλος ;(  1 βαθμό για το 1 σωστό , 3 βαθμοί για τα 2 και 5 για τα τρία )

19 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ένα ακόμα ωραίο ερώτημα θα ήταν πόσα κλεψίματα θα κάνει ο Ξανθόπουλος κόντρα σε αυτό το ρόστερ που έχουμε φέτος.

Comments are closed.